Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen a barátom? Szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a barátom? Szerintetek el fog hagyni emiatt? 20f

Figyelt kérdés

Full passzív srác vagyok.

A barátom nagyon szexmániás és szeretne minden nap megdugni.

Viszont én nem bírom a napi szinten történő anális szexet.

Ne értsetek félre, szeretem ha megdugnak, hisz' passzív vagyok, viszont nekem a napi szintű anális szex sok, tehát a mennyiséggel van bajom.

Szinte napi szinten téma ez a dolog nálunk, és sokat veszekszünk is emiatt. Azt mondja, hogy önző vagyok, és hogy nem akarom, hogy neki jó legyen. Meg olyanokat vág a fejemhez, hogy én biztos nem kívánom őt, ezért nem akarom minden nap, meg hogy lehet hogy mástól megkapom az anált, ezért őt már nem is akarom. Tehát már konkrétan olyanokkal jön, hogy szerinte megcsalom.

Szerintem nem vagyok az önző egyébként, sőt, próbálok a kedvére tenni máshogyan. Pl napi szinten ki szoktam elégíteni a számmal, tehát az orális szex napi szinten megy...

Mondtam neki, hogy heti 3-szor bevállalom az anált, mert ennél több nekem nem esik jól, de olyanokat mond, hogy akkor inkább kiveri magának...

Ti mit tennétek a helyemben? Most tényleg én vagyok a hibás? Nem szeretném, ha erre a dologra rámenne a kapcsolatunk, mert amúgy ezt leszámítva jól megvagyunk. Attól is félek, hogy ő majd talál magának máshol kielégülést.

Egyébként 5 hónapja vagyunk együtt, és az utóbbi két hónapban áll fenn ez a probléma nálunk. Előtte sem volt heti 3-nál több anál, szóval nem értem, hogy azóta mi változott, hogy többet akar. Változhat ennyire valakinek a szexigénye?!

Én 20 éves vagyok, ő pedig 28 éves.

2020. ápr. 28. 16:59
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván Te tudod és érzed, mit és hogy bírsz. De ha elhagy, azt is túl lehet élni, még ha borzalmasan rossz is az elején. Van utána is élet, sőt lesz sokkal jobb is nála, akit nemcsak Te szeretsz, de ő is annyira, hogy megért és megbecsül.
2020. ápr. 29. 11:31
 22/58 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg nagyon szeretheted. Remélem megérdemli, hogy ennyire szereted és beáldozod magad. Ha ennyire oda vagy érte, biztosan van ezer más dolog, amivel kárpótol.:)
2020. ápr. 29. 12:04
 23/58 A kérdező kommentje:
Biztosan túl lehet élni, de azért jócskán vannak szép, közös élményeink, hiába csak 5 hónapja tart a kapcsolatunk. Szóval egy ilyen miatt, nem szívesen mondanék le róla. Nem vagyok egy lesz@arom, beletörődő típus. Pl nekem ő az első férfi az életemben, ő vette el a szüzességemet is.
2020. ápr. 29. 12:06
 24/58 anonim ***** válasza:
96%

Tudod van egy mondás, aki nem felejti az első szerelmét, az nem ismeri meg az utolsót.

Most ő van, de lesz még másik, olyan aki megbecsül és szeret is, mint Te őt!

2020. ápr. 29. 13:01
 25/58 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted ő nem szeret engem? Ő azt mondja, hogy nagyon jó velem a szex. De amúgy ez kölcsönös, én is élvezem a vele a szexet. Ő eléggé tapasztalt, aktív, szóval volt néhány sráccal dolga, és ez a dicséret pl jól esett tőle
2020. ápr. 29. 13:15
 26/58 A kérdező kommentje:
élvezem vele*
2020. ápr. 29. 13:15
 27/58 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert jó valakivel a szex, az nem azt jelenti, hogy szeret. Ahogyan megnyilvanult, szerintem is inkább kihasznál inkább. Te pedig vakon szereted. De nem baj, idővel majd látod, hogy nem ilyen a kölcsönös szeretet. Talán inkább Te is csak ragaszkodsz hozzá.
2020. ápr. 29. 13:33
 28/58 A kérdező kommentje:

Igazából én próbálom megérteni őt is. Nyilván az nem meglepő, hogy a legtöbb férfi állandóan kanos, úgyhogy ezzel nyugtatom magam, hogy ő is csak egy férfi, aki nagyon szereti a szexet. Jelenleg még úgy érzem, hogy valamilyen szinten fontos vagyok számára, nem pedig csak arra vagyok jó, hogy kielégítsem.

Bár őszintén szólva kezdek összezavarodni, amióta kiírtam ezt a kérdést, mert van néhány meleg ismerősöm, haverom, és mindegyik azt mondta, amit itt is, hogy hagyjam el, mert csak arra vagyok jó neki, hogy megdugjon és hogy leszopjam.

2020. ápr. 29. 14:00
 29/58 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem nekünk és a haverjaidnak kell megfelelően ez a kapcsolatnak tűnő dolog. De ha Neked is jó és megfelelő, akkor maradj. De ha tényleg kényelmetlen, vagy már akár fáj is, mert sokat akar análisan akár, akkor lépni kell. Viszont a szeretet a részéről nagyon megkérdőjelezhető! (Ha az én passzív pasimnak lenne ilyen gondja, én nyilván nem erőltetném, hanem más módon szereznék örömet Neki (majd magamnak). 😊
2020. ápr. 29. 14:07
 30/58 A kérdező kommentje:
Szeretem ha dug, meg jól is csinálja, odafigyel rám, csak a mennyiséggel van problémám. Minden nap nem bírja a popsim, ráadásul elég nagy a pénisze is... De szerintem eleve ritka az olyan párkapcsolat, ahol napi szinten megy az anális szex :D Amúgy köszi a válaszaidat :) Jó valakivel kibeszélni ezeket a dolgokat :)
2020. ápr. 29. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!