Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a barátom el akar hagyni mert még nem adtam neki oda magam?
1,5 hónapja vagyunk együtt . Én szeretem őt és ő is azt állítja hogy nagyon szeret.
Csak rosszul esik hogy ilyet mondott. :/
Normális, nos, milyen szempontból?
Először is nem várhatod egy tizenéves fiútól, hogy kitartóan várakozzon, miközben tombolnak benne a hormonok. Igen, teljesen normális, hogy nem bírta ki, ennek fiziológiai okai vannak. Ebben a korban a hűség, a ragaszkodás igénye még nagyon kevés emberben alakul ki. Az a biológiai ösztön, hogy "minden lyukat betömni, menni tovább". Mármint a legtöbb embernél (fiúnál).
Másrészt igazad van, hogy vigyázol a tisztaságodra. Nem kell azt csak úgy eldobni, ha még nem állsz rá készen. Nyilván nem láttad benne azt a férfit, akire vágysz, nem jeleztek be az ösztöneid - mert neked is vannak - hogy igen, ez lenne a jó partner. Nagyon tiszteletreméltó, hogy nem inogtál meg.
Különbség van a hormonok hajtotta szexuális vágy és a valódi szerelem között. Az előbbi, a klasszikus "lángolás" valakiért könnyen jön és könnyen megy. Négy-hat hétnél tovább nem tart senkinél, mert ennyi ideig termelődnek a hormonok, amelyek kiváltják. Ez nem más, mint a klasszikus párzási ösztön. Ez akkor vált át igazi és mély szeretetbe, kötődésbe, ha a partner a szexuális minőségen kívül emberi oldalon is megfelel. Ebből lesznek a tartós kapcsolatok, minőségi házasságok. Persze ezt is ösztön vezérli: felismerjük, hogy ez a társ alkalmas arra, hogy hosszú távon támogassuk egymást és minőségi környezetben neveljük fel az utódokat.
Megjegyzem, az utóbbira csak a fehér és az ázsiai ember képes. A négerek például nem. Ennek evolúciós okai vannak, amibe most ne menjünk bele.
Igen én is így vagyok vele hogyha valaki szereti a másikat akkor nem fogja dobni a szex miatt.
De itt az a baj hogy ez a kapcsolat nem olyan szoros. És ez miatt se mennèk bele még. Mostanában alig találkozunk. Mindig ígérgeti .. és mindig az a vége hogy át tesszük másik napra .
Szerintem igenis normális! Ha ki akarnék használni egy lányt én is kiakadnék, ha nem feküdne le velem minnél hamarabb.
Szerintem felejtsd el a srácot. Egy bunkó paraszt aki csak azért van veled. Legközelebb jobban válogasd meg a partnereidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!