Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tesom bevallottq, hogy meleg. Hogy lehet ezt elfogadni?
Van egy 21 eves ocsem, aki a napokban bevallotta, hogy nem erdeklik a lanyok. Egyszer volt egy baratnoje, kb 14 evesen, akivel csak kezfogas volt. 1 honapig tartott kb.
Azota csak a szamitogep erdekli. Ugy voltunk vele hogy majd csak elkezd nyitni a vilag fele, de nem.
Soha nem erdekelte semmi, sem a szorakozas, nem jart bulizni sem. Otthon sem csinal semmit magatol. Sajna dadog, 110 kg szemuveges. De mindig probaltuk biztatnixh fogyjon kicsit, jarjon szorakozni de hiaba. Soha nem viselkedett lanyosan.
Lett egy haverja aki 150km re lakik tolunk. Mi azt gondoltuk h naaa vegre a haverokkal mennek bulizni, mostmar csak lesz baratnoje is.
Legutoljara ugy jott haza, h bevallotta sirva h az a haver nem haver.
O a fiukat szereti a lanyok nem erdeklik.
Sokkot kaptunk.
Oke h ez neki termeszetes meg minden, eddig engem nem erdekeltek a homoszexualisak, nem iteltem el oket.
Na de igy hogy a csaladban van egy azert igy mar teljesen mas. A szuleink megkoszontek a bizalmat, mondtak neki hogy ugyanugy a gyerekuk marad.
De en tudom, h teljesen osszeroppantak. Es mi is a masik tesommal. Egyszeruen nem tudjuk mit kezdjuk ezzel a helyzettel. El sem merem mondani a paromnak, en ezt nagyon szegyellem.
Nem tudjuk hogy fogadjuk el, vagy lehet e ellene tenni valamit. Oda akar koltozni hozza, csak 4 honaoja ismeri es eddig ketszer talalkoztak.
Meg egy igazi baratnoje sem volt, honnan tudja h nem szeretne a lanyokat?
Tesomnak nem mutatjuk h nem tudjuk elfogadni, de belul orlodunk mindannyian.
A pasi, akivel egyutt van meghalta az anyja, amikor megudta h a fia meleg.
Az eny szuleim is szivgyogyszert szednek, nem egeszsegesek. Probalok tartani bennuk a lelket, h oruljunk h el es fogadjuk el igy, de kozben meg en sem tudom ezt elfogadni.
Adjatok tanacsot!
47%-os, te egy lángelme vagy! Leborulok előtted! :)
(Nézd már meg a kategóriát, pls.!)
Koszonom szepen a segito valaszokat. Azert akadt nehany.
Sziasztok!
Ha valóban szeretitek,akkor elfogadjátok,de ehelyett jössz a szívbeteg szüleiddel,hogy tartod bennük a lelket,mintha gyógyíthatatlan beteg lenne a testvéred.Pedig csak a fiúkat szereti,ennyi,ez az ő élete,ő boldogsága.
Nem ítéled el őket,de közben szégyen lenne elmondani a párodnak :) az a legnagyobb szégyen,hogy a saját családja akitől a legtöbb támogatást kéne kapnia,kitaszítja,és csak tetteti,hogy elfogadja a döntését.Nem véletlenül sírva vallotta be szegénykém,hogy meleg.Remélem minél hamarabb sikerül elköltöznie.
Hú, szegény öcséd, nem irigylem... Attól, hogy nem mutatod ki felé, attól nég homofób vagy, ez az írásodból is látszik. Szerinted ő nem érzi meg?
Nincs egyedül, nekem is két testvérem van, mindkettő gyűlöl, mióta tudják, hogy leszbikus vagyok. Bár már előtte is lenéztek...:/
24/L
Huu szegeny lanyt szepen szetkaptatok!!!
Nekem anyum dramazott ennyire mikor elmondtam neki h meleg vagyok. Meg pszichologushoz is el akart vinni. Vegul nem lett belolle semmi, mert lenyugodott. Igazabol ez hasonlo egy gyasz folyamathoz amin a kerdezo vegig megy. Ott is vannak folyamatok, es o igy adja ki az erzeseit ,hogy leirja, kibeszeli. Szerintem epp ezert kellene a paroddal ezt megbeszelned.. hiszen azert van neked a parod hogy mindenbe szamithats ra...
Ez nem szegyen, nekem 3 tesom van de mindegyik parja tudja ,hogy velem mi van.
Jol is fogadtak, a tesoim is.
A tesodat viszont szeresd...nem kell tulzasba vinni, hanem legyel vele olyan amilyen eddig. Szerintem csoro eddig nagyon depis lehetett ezert nem ment szorakozni, stb. Es valamikor 14-16 eves korba mar reg rajohetett h meleg...csak titkolta es lett egy kis vilaga amit megszoktatok.... lehet ezert a hizas, en is ilyen vagyok, ha szomoru vagyok hizok... De gondolj bele most lehet fogyni fog. Amugy a tesod nagyon bator.
Azt h elkoltozik? Lehet a csaladnak nem akar problemat a kornyezet miatt (szomszedok, baratok),es mert tenyleg szereti a fiut. Illetve azert nekunk melegeknek is kell egy erzelmi biztonsag es kell egy tars... es nem ne hidd azt h nekunk menne csajjal... ahogy neked se menni novel...es igen, jo erzes ha segbek*rnak, es a sz*pas, es a puszik, a simi, es maga az ha egy ferfi test hozzam er... meg eleve az egesz h egy olyan fekszik mellettem akit szeretek... gondolom a heteroknal is igy van.
Pl nalunk a hetero batyam erzelmesebb mint en 😂😂😂
Nekunk igenis vannak erzeseink, vagyaink, gondolataink. Nem vagyunk mi rossz emberek, csak egyszeruen el kell fogadni azt hogy ket ferfi vagy ket no igenis szeretheti egymast. Es az h az agyba mit csinalnak ahoz meg semmi koze senkinek...
En se vagyok kivancsi pl egy tesom szexualis dolgara, pedig mind hetero.
En inkabb osztonoznem most a tesom h ha most lett pasija szedje ossze magat, adjon magara, jarjon el a baratjaval szorakozni, sportoljanak, kicsit fogyjon, es szexeljen annyit amennyit tud, vigyazzon az egeszsegere, stb. Illetve majd egyszer azert mutassa be a csaladnak a pasit... annyit h azert lecsekkolhatod a sracot Facen... megis kicsoda meg micsoda.
Illetve ami anyumnak segitett...soooook meleg film... nezd meg Az imak Bobbyert!, Koszi Simon! cimu filmeket... meg van meg neten par... kezdj el baratkozni a gondolattal, pl kozos karacsonyok, szulinapok... ha tenyleg rendes a tesod parja kezd el befogadni a csaladba...
Sajnos szerintem te meg a gyasz folyamat szakaszaban a duh es el nem fogadas reszebe vagy. De nyugi idovel ehez hozza szoksz.
Inkabb nezd azt h a tesod most boldog es szerelmes es ot is szereti valaki.
Nagyon nagy dolog a meleg vilagba normalis fiut talalni.
Remelem tudtam segiteni... ja es 4 eves kapcsolatom van, es mi ugy kezdtuk a kapcsolatot h a baratom csaladja nem tudta h meleg. Mara mar mindenki elfogadta.. a lenyeg az h ne kuzdj ellene a tesod boldog es nem valtozott semmi.. ja de lett egy parja 😁😁
28/f
Az életmódváltás/ vagy ha felnő majd kizökkenti.
Addig meg nem árt vele türelmesen beszélgetni. Mindenesetre előfordulhat, hogy ezek sem fognak segíteni, de az nem a te hibád, ne gyötörd magad ezen. Aki nem akar javulást, azon nem lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!