Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tesom bevallottq, hogy meleg. Hogy lehet ezt elfogadni?
Van egy 21 eves ocsem, aki a napokban bevallotta, hogy nem erdeklik a lanyok. Egyszer volt egy baratnoje, kb 14 evesen, akivel csak kezfogas volt. 1 honapig tartott kb.
Azota csak a szamitogep erdekli. Ugy voltunk vele hogy majd csak elkezd nyitni a vilag fele, de nem.
Soha nem erdekelte semmi, sem a szorakozas, nem jart bulizni sem. Otthon sem csinal semmit magatol. Sajna dadog, 110 kg szemuveges. De mindig probaltuk biztatnixh fogyjon kicsit, jarjon szorakozni de hiaba. Soha nem viselkedett lanyosan.
Lett egy haverja aki 150km re lakik tolunk. Mi azt gondoltuk h naaa vegre a haverokkal mennek bulizni, mostmar csak lesz baratnoje is.
Legutoljara ugy jott haza, h bevallotta sirva h az a haver nem haver.
O a fiukat szereti a lanyok nem erdeklik.
Sokkot kaptunk.
Oke h ez neki termeszetes meg minden, eddig engem nem erdekeltek a homoszexualisak, nem iteltem el oket.
Na de igy hogy a csaladban van egy azert igy mar teljesen mas. A szuleink megkoszontek a bizalmat, mondtak neki hogy ugyanugy a gyerekuk marad.
De en tudom, h teljesen osszeroppantak. Es mi is a masik tesommal. Egyszeruen nem tudjuk mit kezdjuk ezzel a helyzettel. El sem merem mondani a paromnak, en ezt nagyon szegyellem.
Nem tudjuk hogy fogadjuk el, vagy lehet e ellene tenni valamit. Oda akar koltozni hozza, csak 4 honaoja ismeri es eddig ketszer talalkoztak.
Meg egy igazi baratnoje sem volt, honnan tudja h nem szeretne a lanyokat?
Tesomnak nem mutatjuk h nem tudjuk elfogadni, de belul orlodunk mindannyian.
A pasi, akivel egyutt van meghalta az anyja, amikor megudta h a fia meleg.
Az eny szuleim is szivgyogyszert szednek, nem egeszsegesek. Probalok tartani bennuk a lelket, h oruljunk h el es fogadjuk el igy, de kozben meg en sem tudom ezt elfogadni.
Adjatok tanacsot!
"Biztos elvezetesebb amikor a segglyukatokat ba****ak szet."
Az elején még azt hittem, valós a kérdés. Innentől már látom, hogy csak unatkozik valaki.
Szerintem félreértetted. Csak most nem érdeklik a nők ennyi. Ettől még nem lesz valaki homoszexuális. Én 31 éves vagyok 3 hónapos kapcsolatom volt ideáig. Sem ingerem, sem türelmem másnak a kegyeit elnyerni.
Konkrétan mondta, hogy a fiúk érdeklik? Vagy csak kicsavarod a válaszát?
Ne haragudjatok csak nagyon bosszant ez a helyzet.
Nyilvan nincs mas opcio, csak az h az ido mulasaval megszokjuk a helyzetet.
Ki kellett irnom magambol, mert ugy erzem megorulok. Es mar kezek is, latjatok :D
Igen, konkretan mondta h a fiuk erdeklik. A lanyok irant nem erez semmit.
Igen, en is örülnék ha unatkoznek es unalmamba irnek ki ilyen kerdest.
A 6 éves lanyom mellett epp h nem erek ra kitalalt szituaciokon agyalni, h utana benneteket szorakoztatni.
Az a helyzet, hogy a tesód élete nem rólad szól. Ezzel az egész drámával, amit itt lenyomsz, azt akarod megerősíteni magadban, hogy bár a tesódnak rohadt nehéz, de mégis rólad szóljon az ügy, mert "neked nehéz elfogadni".
Nekem az a tanácsom, hogy vegyél vissza, kapcsolj le az önző üzemmódból és próbáld a tesód problémáit nem az életed tragédiájává tenni, mert éppen unatkozol vagy úgy érzed, hogy nem irányul rád elég figyelem a tesód melegsége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!