Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Unokatestvérrel való szex beleférne nektek?
Figyelt kérdés
Tudom az egyik unokatestvéremről, hogy Ő is meleg . Megtaláltam az egyik közösségi oldalon . Nem is nagyon titkolja , mert képe is van kint . Nagyon jó srác lett belőle az évek alatt . És el tudnék vele képzelni sokmindent . Szerintem Ő aktív ( ránézésre legalábbis ) én meg passziv , és eléggé kívánom Őt. Nektek beleférne unokatestvérrel egy-két , vagy akár sok dolog ? Szeretnék írni neki , de nem tudom mennyire venné ki furán magát a dolog . Egyetemista srác és nagyon komoly gondolkodású , lehet neki nem férne bele ilyen közelibb rokoni kapcsolattal. Nektek beleférne ennyire közeli családtaggal, vagy inkább nem is érdemes próbálkozni ? Évek óta nem beszéltem vele , szóval az , hogy megromlana a jó viszony , olyan nem fordulhatna elő mert eddig se volt kb semmilyen viszonyunk egymással , a családi összejöveteleken való dumáláson kívül .2020. ápr. 11. 12:34
1/16 anonim válasza:
Hát egyáltalán nem férne bele semmi rokonnal.
Mindegy hogy első vagy másodfokú.
Bizonyos kultúrák az mondjak hogy a vérfertőzés maradjon a családba. Ez mondjuk nem a melegeknek mondjak, de tényleg gondolkozz már
2/16 A kérdező kommentje:
Mindketten fiúk vagyunk . Milyen vérfertőzés ? :D
2020. ápr. 11. 12:39
4/16 anonim válasza:
Ez kettőtök dolga... Szóval vele beszéld meg! :)
6/16 anonim válasza:
Tájékoztatásul közlöm hogy Magyarországon már elsőfokú unokatestvérrel is legálisan lehet házasságot kötni is akár. Úgyhogy ennek fényében én nem látom akadályát, persze csak ha ő is nyitott a dologra :)
7/16 anonim válasza:
Nekem a bátyám fia tetszik. Micsoda jó srác lett!
8/16 anonim válasza:
Bele gond nélkül. Beszélj vele, sok szerencsét!
10/16 anonim válasza:
Ez alapján gyakorlatilag idegenek vagytok egymásnak. Gyerek nem lehet a kapcsolatból, alkalmi szerintem simán beleférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!