Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Unokatestvérrel való szex beleférne nektek?
Figyelt kérdés
Tudom az egyik unokatestvéremről, hogy Ő is meleg . Megtaláltam az egyik közösségi oldalon . Nem is nagyon titkolja , mert képe is van kint . Nagyon jó srác lett belőle az évek alatt . És el tudnék vele képzelni sokmindent . Szerintem Ő aktív ( ránézésre legalábbis ) én meg passziv , és eléggé kívánom Őt. Nektek beleférne unokatestvérrel egy-két , vagy akár sok dolog ? Szeretnék írni neki , de nem tudom mennyire venné ki furán magát a dolog . Egyetemista srác és nagyon komoly gondolkodású , lehet neki nem férne bele ilyen közelibb rokoni kapcsolattal. Nektek beleférne ennyire közeli családtaggal, vagy inkább nem is érdemes próbálkozni ? Évek óta nem beszéltem vele , szóval az , hogy megromlana a jó viszony , olyan nem fordulhatna elő mert eddig se volt kb semmilyen viszonyunk egymással , a családi összejöveteleken való dumáláson kívül .2020. ápr. 11. 12:34
11/16 anonim válasza:
Hát engem tuti taszítana és utána szégyenérzetem lenne. Igaz, gyerek nem lehet belőle, de ez akkor is beteges szerintem.
12/16 anonim válasza:
En rairnek, aztan majd kiderul..
13/16 anonim válasza:
Nekem beleférne de a saját helyzetedet csak te tudod mérlegelni.
15/16 anonim válasza:
Ha rá írtál le írod ide hogy alakult sikerült e valamit össze hozni vagy befuccsolt a dolog.
16/16 anonim válasza:
Nyugodtan írj rá. Ha csak mint unokatestvérként beszéltek, és baráti kapcsolat alakul köztetek, már akkor is nyertél. Ha meg több, akkor szerencsés is vagy.
Engem is érdekelne, hogy mi alakul köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!