Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvenc szex poz? Meleg fiuk
Figyelt kérdés
Nektek mi a kedvec szex pozotok? Miket szoktatok csinalni? Durvabb vagy a gyengedebb szex jon be?2020. ápr. 10. 11:32
1/11 anonim válasza:
Térdelek a fiú előtt ő meg szopat.
2/11 anonim válasza:
Ha dugás akkor az hogy a srác hason én rajta :) Ha szopás akkor szeretek feküdni az ágyon és hagyni hogy a másik lassan és hosszan szopjon.
3/11 anonim válasza:
ha orál akkor térdelek a másik fiú előtt. Ha én dugom akkor misszionáriusban, hátára fektetem felhajtom a lábait és úgy teszem be, de nagyon szeretem ha beleül lovaglóba. Ha engem akkor megint csak hátúlról vagy háton fekve
5/11 anonim válasza:
A durvább szex jön be, a kedvenc az, amikor hason fekszem és úgy dugnak keményen, közben a hajamba tépnek és hátrahúzzák a fejem 24f
6/11 anonim válasza:
Még nem voltam fiúval, de izgat és valamiért az izgat ha térdelek...
8/11 anonim válasza:
A hátamon fekszek, és ő is a hátán fekve a fejét a mellemre teszi. Így az egyik kezemmel a farkát verem a másikat pedig az arcára tudom tenni és a szája és orra befogásával tudom szabályozni, mikor vehet levegőt. Közben ő is tudja verni a farkam az egyik kezével. Egész jó kis domináns farokverő póz, nagyon imádom :)
9/11 anonim válasza:
Aktiv vagyok, a passzívitás kedvelöje. Tehát hagyom magam meglovagolni. Azt nagyon szeretem, föleg szemtöl szemben, mert akkor (szerencsés esetben) még én is tudom szopni öt, és nekem gyönyörü látvány, ahogy a mellemre spriccel a partnerem.
10/11 anonim válasza:
Kutya, lovagló, térdelés, misszionarius.
Eddigi tapasztalataim alapján leginkább ezek, de nyitott vagyok új ötletekre.
Gyengéd/cuki kapcsolat, durva sex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!