Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, mi volt a legemlékezetesebb szex élményetek?
Nekem több is van. Az egyik legemlékezetesebb viszont egy srác aki egy farok masszázst csinált nekem.
Életembe nem élveztem még olyan nagyot. Később találkozgattam még vele és mindig ugyanúgy brutális élményt nyújtott.
Aztán mikor lett párom elmaradt a talik. Ennek ellenére tartom vele a kapcsolatot. Amúgy itt ismertem meg :D
A másik emlékezetes az pedig egy fiú, aki diákmunkában volt. Nagyon tetszett, de gondoltam heteró. Aztán egyik nap elhívott vásárolni.
Szokás volt, hogy 2 ember megy ki szünet előtt bevásárolni a büféből, így a sorállással nem telt a szünet. Nos a srác még mondta, hogy elugrana WC-re.
Mondom akkor én is. A WC-be lesmárolt. :) Majd megbeszéltük, hogy este folytatjuk. Életem legjobb dugása volt. Ami érdekes, hogy a srác másnaptól nem dolgozott ott. :D
Lehet ezért mert lépni.
Egy kb 18 körüli srác felszedett a boltban. Azért emlékezetes mert sose volt még ilyen. Nézett és követett.
Aztán a bolton kívül leszólított.
Plusz azért maradt emlékezetes mert utána a bolttól nem messze le is szopott egy eldugott helyen.
Egy travival éjszaka egy lépcsőházban.
Egyrészt azért volt emlékezetes, mert nagyon jó volt vele, másrészt a lebukás kockázata tényleg ad hozzá.
Ejszaka egy baratommal kimentunk a Dunapartra , beszelgettunk nyar volt , es vegul bementunk a vizbe, de csak a szelere.. (nem szeretem a nagy vizeket) majd repkedtek le a ruhak.. aztan hirtelen megcsokoltam es ment minden...
A masik amikor egy haverom 38 eves athivott pakolni mert epp koltozott. Nagyba pakolunk hirtelen megjelent egy 45 eves baratja... En nem ismertem ot... Mind a ketten melegek voltak. Addig addig pakoltunk, h a vegen megcsokolt a baratja.. elsonek epp akkor mikor a baratom ment le az autohoz, mi meg ketten maradtunk a lakasba. Aztan a haverom ujra lefutott meg egy dobozzal es ujra egy csok...de azt mar nem fejeztuk be, es megjelent a haverom az ajtoba... majd csatlakozott es egy oriasit szexeltunk...
Majd a mostani baratommal... ha pial, akkor vele a legjobb a szex... amugy js jo, de akkor lemegy rola minden gatlas...
Kar h fel evente 1x ha iszik
Haverom fia jött el hozzám, hogy valamit nagyon szeretne elmondani nekem. Bevallotta, hogy meleg és én is nagyon bejövök neki. Ő akkor 15 éves volt, nem is akartam kikezdeni vele. De annyira nyomult, hogy nem bírtam magammal, és meg kellett tennem. Először csak orálisan, majd analisan is én vezettem be. Akkorát élveztem, azt hittem meghalok.
Még évekig visszájárt hozzám, az életem legszebb korszaka volt.
49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!