Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tesom bevallottq, hogy meleg. Hogy lehet ezt elfogadni?
Van egy 21 eves ocsem, aki a napokban bevallotta, hogy nem erdeklik a lanyok. Egyszer volt egy baratnoje, kb 14 evesen, akivel csak kezfogas volt. 1 honapig tartott kb.
Azota csak a szamitogep erdekli. Ugy voltunk vele hogy majd csak elkezd nyitni a vilag fele, de nem.
Soha nem erdekelte semmi, sem a szorakozas, nem jart bulizni sem. Otthon sem csinal semmit magatol. Sajna dadog, 110 kg szemuveges. De mindig probaltuk biztatnixh fogyjon kicsit, jarjon szorakozni de hiaba. Soha nem viselkedett lanyosan.
Lett egy haverja aki 150km re lakik tolunk. Mi azt gondoltuk h naaa vegre a haverokkal mennek bulizni, mostmar csak lesz baratnoje is.
Legutoljara ugy jott haza, h bevallotta sirva h az a haver nem haver.
O a fiukat szereti a lanyok nem erdeklik.
Sokkot kaptunk.
Oke h ez neki termeszetes meg minden, eddig engem nem erdekeltek a homoszexualisak, nem iteltem el oket.
Na de igy hogy a csaladban van egy azert igy mar teljesen mas. A szuleink megkoszontek a bizalmat, mondtak neki hogy ugyanugy a gyerekuk marad.
De en tudom, h teljesen osszeroppantak. Es mi is a masik tesommal. Egyszeruen nem tudjuk mit kezdjuk ezzel a helyzettel. El sem merem mondani a paromnak, en ezt nagyon szegyellem.
Nem tudjuk hogy fogadjuk el, vagy lehet e ellene tenni valamit. Oda akar koltozni hozza, csak 4 honaoja ismeri es eddig ketszer talalkoztak.
Meg egy igazi baratnoje sem volt, honnan tudja h nem szeretne a lanyokat?
Tesomnak nem mutatjuk h nem tudjuk elfogadni, de belul orlodunk mindannyian.
A pasi, akivel egyutt van meghalta az anyja, amikor megudta h a fia meleg.
Az eny szuleim is szivgyogyszert szednek, nem egeszsegesek. Probalok tartani bennuk a lelket, h oruljunk h el es fogadjuk el igy, de kozben meg en sem tudom ezt elfogadni.
Adjatok tanacsot!
Allandoan erre gondolok. Reggel ha felkelek egybol eszembe jut, este ezzel a gondolattal fekszem.
Ugy erzem az en eletem is teljesen megvaltozott emiatt. Azt gondoltam lesz gyereke, csaladja.
Azt mondjatok mar el nekem, aki ugyanugy homoszexualis, hogy miert nem tud benneteket erdekelni egy no? Nektek miert ez termeszetes?
Raadasul akit osszeszedett maganak a tesom, ugyanolyan parameterekkel rendelkezik. Ugyanugy dagi, szemuveges.
Szerintetek ez soha nem fog mar megvaltozni? Nem lehet hogy majd vapamikor megismer egy not es elkezdi erdekelni? Legalabb lett volna novel dolga. Akkor megertenem (valamennyire), hogy nem erdeklik a nok. 😥😥😥
Tudom, h o most boldog. Es el, es egeszseges. Ez vigasztal csak.
Na de most en tartom a szuleinkben a lelket, amikor tesom nem latja.
Teljesen osszetortek. De tesomnak nem mutatjak.
40 éves meleg Férfi vagyok
Nem csodálom hogy a tesód el akar költözni hisz nem tudod őt elfogadni SZÉGYENLED.
Rég volt mikor én mondtam el
Elotte egy szoval sem mondtam hogy szegyellem. A paromnak szegyellem elmondani ezt a helyzetet.
Tesom ebbol az egeszbol annyit lat hogy ugyanugy szeretjuk es mellette allunk. Senki mem tagadta ki.
Nem tudsz mondatot ertelmezni???
Mi magunkban orlodunk. De o ezt eszre sem veszi. Egy rossz fel mondatunk sincs fele!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!