Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az aktívok ilyenek mind?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aktívok ilyenek mind?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy aktívval, de megmondtam neki előtte, hogy ne dugjon meg. De ő mégis megdugott, ami nekem eléggé fájt, de nem szóltam.

Utólag megírtam üzenetben neki, hogy egy egoista vadbarom, és ő ezt nem értette mire fel írom. Szerintem meg van győződve róla, hogy élveztem.

2020. márc. 30. 15:42
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvasva a kommenteket és a kérdező válaszait...

Kérdező. Te itt magad áldozatnak állítod be! Hogyan mondhatnánk vélemény valakiről akiről csak te adsz elég kevés információt.

"Vocem mittere in alteram partem (Seneca)".

Elmeséled, hogy "megmondtam neki előtte, hogy ne dugjon meg. De ő mégis megdugott. Amikor a farka a seggedhez közeledett miért nem szóltál neki, ahogy "előre megmondtam", hogy ezt most nem!

Tudod a néma gyerekkel mi történik? Megdugják!

És akkor akkor, hogy a "kérdésedre" is válaszoljak. Tök átlagos fickó. Lefeküdt egy passzívval, és megdugta, mert nem ellenkezett, és bután néz mert nem érti az a kis mitugrász miért cseszteti.

Ha valóban választ szeretnél kapni, akkor talán nem le "egoista vadbarom"-izni kellene, hanem megkérdezni TŐLE pontosan, hogy mit gondolt, mit érzett, miért tette (be)? Annak ellenére, hogy te ELŐRE kérted, de közben nem tiltakoztál.

Talán kapnál válasz.

Mielőtt vádaskodnál. Nem, nem én voltam. De ugyanúgy megpróbáltam volna, és ha nem állítasz le (szóban, hogy kérlek ne, vagy félreérthetetlen mozdulattal) én is felhúztalak volna.

2020. márc. 31. 10:11
 42/47 A kérdező kommentje:

Hát több információt nem tudok adni, ha szeretnéd legközelebb felveszem videóra.

Arra, hogy miért nem szóltam (miért csak egyszer szóltam) nagyon összetett a válasz és én sem tudom minden részletét megmondani. Van múltbéli rossz emlékem, amikor többször is szóltam dugás közben és nem hagyta abba. Nem akarta magam nevetségessé tenni azzal, hogy megint a falnak beszéljek. Meg konfliktuskerülő is vagyok és ha valakivel szex után még 2 órát együtt kell lenni, azzal nem szívesen zörrenek össze. Biztos nem érted te ezt, de tényleg vannak emberek akik gondosan odafigyelnek ilyen apró dolgokra.

És igen, én alkalmi szexnél is figyelek a másikra. Korábban azt hittem a másik is többé-kevésbé figyel rám. De valószínűleg ezt is át kell értékelnem, miután a korábbi válaszoló idelökte, hogy mégis mit képzelek, miért figyelne rám az alkalmi partner. Ő ezt nyilván normálisnak gondolja, nyilván nem fog benne bűntudatot kelteni az én kioktatásom arról, hogy szex közben is elvárt az empátia. De én mit tudok tenni? Válogassak abból a kevéske emberből, aki úgy gondolja, mint én? Vagy fogadjam el a természet törvényeit, hogy egy férfi semmilyen együttérzést nem tud mutatni más felé, ha az nem a családtagja vagy barátja? Én is váljak ilyenné?

2020. márc. 31. 11:52
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik arra mész, hogy egy pörgős topicot hozz össze. Ez sikerült. Mert semmilyen építő válasz nem fogadsz el. Viszont értetlenkedsz mint egy szellemi fogyatékos. Bocsánatot kérek minden szellemi fogyatékostól, nem akarom őket megbántani, hogy hozzájuk hasonlítalak. A kérdésedre most megkapod a választ.

Igen minden aktív egy mocskos önző szemétláda aki csak a saját kielégülésével foglalkozik nem érdekli szegény lágyszívű nemet mondani nem tudó passzív. Brühüümm!

2020. márc. 31. 13:26
 44/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, akkor jól gondoltam.
2020. márc. 31. 14:33
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező a magyar melegek egy teljesen külön faj a többitől, itt igenis normálisnak számít az (sajnos), hogy az aktív kegyetlenkedik, követelőzik vagy leszarja mit akarsz stb. sorolhatnám itt reggelig.. Igazából ez a néplélekkel van összefüggésben, a magyar nép mindig is egy tekintélyelvű nép volt és ma is az (persze, vannak kivételek) erre vezethető vissza.
2020. márc. 31. 21:17
 46/47 A kérdező kommentje:
Nem jobb máshol sem. Mikor kint voltam az imperialistáknál egyenesen lenéztek, amiért nem akartam, hogy megdugjanak.
2020. márc. 31. 22:02
 47/47 A kérdező kommentje:
Viszont az aktív cigány partnereim eddig kivétel nélkül kedvesek voltak, szóval igazad van, hogy kapcsolatos a néplélekkel, de nem olyan egyszerűen, ahogy írod.
2020. márc. 31. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!