Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hatalmas méretű aktívok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas méretű aktívok, okozott ez már nektek problémát?

Figyelt kérdés
2020. márc. 10. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Nincs hatalmas méretem, de az átlagnál nagyobb. Pasinál nem okozott problémát, de csajnál igen.
2020. márc. 10. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem igazan volt még gond , turelmes vagyok
2020. márc. 10. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Mindig okoz. Sajnos tul nagy. Ugyhogy marad a szopatas.
2020. márc. 10. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
muti meg srácok azt a hatalmas méretet...
2020. márc. 10. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem hatalmas, 16 os de volt így is akinek nagy volt, ezért nem lett párkapcsolat belőlle, mert én nem bírom ki dugás nélkül és csak félrekeféltem volna.
2020. márc. 10. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Innen fentről nézve szerintem nem hatalmas, de volt olyan, hogy letoltam a gatyát és a srác azt mondta, hogy ne haragudjak, de ő ezt n vállalja be.

Olyan nővel voltam már, akinek rövid / nem mély hüvelye volt és nem nagyon ment neki tövig.

2020. márc. 14. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!