Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hatalmas mérettel rendelkeznek, nektek ez előny vagy inkább hátrány?
Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 09:46
2/10 anonim válasza:
Nekem volt aki nagynak találta és nehezen tudta befogadni.
3/10 anonim válasza:
több az előnye mint a hátránya eddig
4/10 anonim válasza:
Elso három válaszolót kérdezném mégis mennyire hatalmas az a hatalmas?
5/10 anonim válasza:
Hatrany. Mert csak ovatoskodni lehet vele.
6/10 anonim válasza:
Előnye hogy már rá nézésre is izgatónak találják, hátránya hogy nagyon sokat kell az előjátékra fordítani
7/10 anonim válasza:
Csak előnyöm származott a dologbol (22cm)
18/f
8/10 anonim válasza:
Én igazán nagyot meg nem is láttam enyém csak 18/5es mégis sok gondom van vele
9/10 anonim válasza:
Inkább előny. Az enyém 21 centis, de vérpéló, úgyhogy nem "kényelmetlen" egyáltalán.
10/10 anonim válasza:
Kezdjük az elején. Mi a hatalmas. Nekem akkora mint egy axe dezodor, makk nyival hosszabb. Az már meg kapja ezt a besorolàst. Vagy elég ha az ego 30cm-s?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!