Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ha egy lánynak görbe/törött az orra, az hatalmas hátrány?
Figyelt kérdés
Alapból nem vagyok ronda, teljesen átlagos az arcom, a testalkatom egészségesen vékony, viszont úgy három éve, az utolsó kapcsolatom után eltört az orrom, és félek, hogy ez az ok, hogy azóta egyszer sem tetszettem meg senkinek sem. Ekkora hátrányt jelent, hogyha egy lánynak törött/görbe az orra?
19/L
2013. máj. 8. 19:27
1/16 anonim válasza:
Láttam már görbe orrú nőket, akiknek kifejezetten szexis volt ez. De az már nem az, hogy kapcsolatban tört el az orrod.
2/16 anonim válasza:
Megmondom mennyire gáz ha lenne egy kép róla.
3/16 anonim válasza:
ezek szerint, úgy néz ki, igen..
4/16 anonim válasza:
Nem hátrány, valakinek ez áll jól:D
5/16 anonim válasza:
hát nemtudom hogy nézhet ki, de annyira nem lehet szrönyű
azt meg végképp nem értem, hogy hogyan lehet görbe, nem rakják helyre töréskör? :O
6/16 anonim válasza:
Ha láthatok képet,mondom majd a szépet
Vagy amit látok,ha küldesz várok
7/16 anonim válasza:
ha jól néznél ki akkor nem zavarna, mert elvinnélek sebészhez.
de ha életed végéig így kéne h nézzelek akkor azt nem vállalnám be:D
a hibák azért vannak h kijavítsuk őket.
21F
8/16 anonim válasza:
Ehhez kép kell, hogy meg tudjuk ítélni.
10/16 anonim válasza:
" csak az kritizálhat aki a feladatot jobban megtudja oldani"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!