Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ha egy lánynak görbe/törött az orra, az hatalmas hátrány?
Alapból nem vagyok ronda, teljesen átlagos az arcom, a testalkatom egészségesen vékony, viszont úgy három éve, az utolsó kapcsolatom után eltört az orrom, és félek, hogy ez az ok, hogy azóta egyszer sem tetszettem meg senkinek sem. Ekkora hátrányt jelent, hogyha egy lánynak törött/görbe az orra?
19/L
Körübelül szerintem ehhez hasonlít: [link]
Amúgy a törés után nem rakták helyre, épp ez a gond. És mivel már három éve volt az egész eléggé megszívtam. Amúgy mindenképp szeretnék majd plasztikát ha lesz rá pénzem
Milyen idióta orvosnál voltál te, hogy nem tette helyre az orrod? Esetleg utólag ez nem lehetséges? Mint mondjuk egy ujjnál, hogy eltörik megint, hogy rendesen forrjon össze...
Tudom, hogy fájna, de csak elaltatnának közben.
Egyébként meg, nem hiszem, hogy ez gondot okozhatna. Láttam már pl olyan nőt, akinek elálló fülei voltak, de hihetetlenül aranyos volt vele. ;)
Szerintem ez még nem baj... sokkal rosszabb, ha oldalra törött, mert az nagyon rontja a szimmetriát, azaz ronda!
Amúgy az orrban nem csont van előző, hanem porc... Mondjuk nem tudom, hogy az is összeforr-e, ehhez hülye vagyok :Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!