Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyobb mérettel rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb mérettel rendelkező aktivok, ti mennyi ideig szoktátok tágítani a passzivot?

Figyelt kérdés
2020. márc. 5. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Változó, ameddig kell
2020. márc. 5. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a partnerem érzi mikor lazult el annyira hogy befogadja. Sose erőltetem be.
2020. márc. 5. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fent is írják, pont addig ameddig kell és befogadóvá válik, szépen fokozatosan. Nem stopperrel méri az ember, hanem érzetre, hogy már hány ujj fér be.
2020. márc. 5. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Mikor nyalom érzem, hogy mennyire tág.

Van hogy nem is nagyon kell mert annyira fel van izgulva-kitágulva.

2020. márc. 5. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én imádok nyalni, szóval 10 perc nyálkás minimum. Közben érzem h mennyire engedi el magát, mennyire lazul el a lyuka, aztán szethúzom a farpofáit, egyre mélyebbre nyalok. Utána, ha úgy van, és szereti akkor ujjazom, masszírozom a prosztatáját, és közben szopom. Így be tud akár több ujj is menni.

Csináltam úgy is, hogy sokat csókoloztam és közben simogattam neki hátul, benyálaztam az ujjam, majd lassan köröztem a lyukad körül, majd ha úgy volt, akkor még több nyállal ujjazni kezdtem. Közben végig csókoltam, meg pettingeztünk.

Általában egy, de inkább két ujjat fel szoktam dugni, és utána rakom be. De vannak olyanok, akik nem szeretik az ujjazást, őket továbbnyalom, amíg úgy gondolom, h már nem fog fájni nekik, vagy amíg rám nem szólnak, h most már aztán tegyem be, mert nagyon kívánja ;p

25a

2020. márc. 6. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó de lennék veled 😍😉

20f

2020. dec. 25. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!