Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az aktívok ilyenek mind?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aktívok ilyenek mind?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy aktívval, de megmondtam neki előtte, hogy ne dugjon meg. De ő mégis megdugott, ami nekem eléggé fájt, de nem szóltam.

Utólag megírtam üzenetben neki, hogy egy egoista vadbarom, és ő ezt nem értette mire fel írom. Szerintem meg van győződve róla, hogy élveztem.

2020. márc. 30. 15:42
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez van, ha olyannal dugsz akit még csak nem is ismersz. Ha nem kötődik hozzád semmilyen módon persze, hogy úgy használ mint egy maszturbátort amibe beleveri a fa*át.

Legyen eszed és válogasd meg kivel kezdesz.

2020. márc. 30. 22:07
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Azért zavaró mert úgy állítod be mintha áldozat lennél az aktív pedig szemét amiért a széttárt p*csádat megdugta...
2020. márc. 30. 22:20
 23/47 A kérdező kommentje:
De miért? Nem neveltek belé empátiát a szülei? Én emberséggel viszonyulok általában az emberekhez, és nem esik nehezemre, kivéve ha kihasználják.
2020. márc. 30. 22:21
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
én nem állok le veled kötekedni, csak simán válaszolok: biztos, hogy nem mind ilyen (bár még nem találkoztam egyel sem) Én ha összejönnék egy valakivel, próbálnék mindenben a kedvében járni és úgy viselkedni vele, ahogy neki a legjobb. Szóval ha más nem, itt vagyok, ÉN már nem tartozok a mindenkibe.
2020. márc. 30. 22:27
 25/47 A kérdező kommentje:

Nem volt széttárva semmim és még csak ráutaló mozdulatot sem tettem, hogy szeretném, ha megdugna.

Ezzel saját magadról árulod el, hogy te is pontosan ugyanúgy megdugnál valakit ilyen helyzetben, annak ellenére, hogy kérte, ne tegyed.

2020. márc. 30. 22:30
 26/47 A kérdező kommentje:

Remélem mindenki érti melyik hozzászólásom kinek szól.

"Én ha összejönnék egy valakivel, próbálnék mindenben a kedvében járni és úgy viselkedni vele, ahogy neki a legjobb. Szóval ha más nem, itt vagyok, ÉN már nem tartozok a mindenkibe."

Akkor te ritka kivétel vagy, de az aktívok többsége nem olyan, mint te. Lásd hozzászólások és értékelésük.

2020. márc. 30. 22:36
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

" annak ellenére, hogy kérte, ne tegyed."

B+ ha én azt szeretném, hogy ne dugjon meg akkor nem fog. Max akkor ha jóval erősebb nálam és lefog, de az meg erőszak és bűncselekmény. Te nem ellenkeztél, utólag már késő... Van olyan mondás aki k*rvának áll, ne csodálkozzon ha megb*sszák...

2020. márc. 30. 23:15
 28/47 A kérdező kommentje:

Jó, akkor k*rv@ vagyok, csak hogy válaszolj végre a kérdésre, amit gondosan kerülsz.

Mennyire elfogadható számodra egy 10-es skálán az az egoizmus, amit az illető tanúsított, amikor kizárólag a saját önös érdekében megdugott?

2020. márc. 30. 23:21
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire elfogadható ? Szubjektív - van aki direkt a domináns, "önző" aktívokat szereti aki dug és/vagy orálisan lehet kielégíteni. Van akinek ez nem jön be. Ha random emberekkel fekszel le akkor meg ne csodálkozz ha csak szexet akarnak, azért mentek oda...
2020. márc. 30. 23:32
 30/47 A kérdező kommentje:
De ettől még az önzőség a társadalomra káros, rossz tulajdonság marad, nem?
2020. márc. 30. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!