Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az aktívok ilyenek mind?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aktívok ilyenek mind?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy aktívval, de megmondtam neki előtte, hogy ne dugjon meg. De ő mégis megdugott, ami nekem eléggé fájt, de nem szóltam.

Utólag megírtam üzenetben neki, hogy egy egoista vadbarom, és ő ezt nem értette mire fel írom. Szerintem meg van győződve róla, hogy élveztem.

2020. márc. 30. 15:42
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Miért ha valakinek pont ez jön be ?
2020. márc. 30. 23:39
 32/47 A kérdező kommentje:
Azért, mert az emberi tulajdonságok nem attól függően vagy jók vagy rosszak, hogy néhány perverznek mi jön be.
2020. márc. 30. 23:45
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi perverz. Szerintem 100x rosszabb, hogy hagytad, hogy valaki megdugjon és utólag panaszkodsz.
2020. márc. 30. 23:49
 34/47 A kérdező kommentje:
De rólam már elmondtad a véleményed, most mondd el arról, aki saját önös érdekéből megdugott.
2020. márc. 30. 23:51
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

"önös érdekéből megdugott"

Szerinted miért keresnek szexpartnert az emberek ?

2020. márc. 30. 23:55
 36/47 A kérdező kommentje:

Lehet nem veszed észre, de ebből a válaszból megint egyenesen következik, hogy te is a saját önös érdekednek megfelelően szexelsz.

Én alkalmi szex esetén is ember maradok és szeretném, ha a partnerem is jól érezné magát, akkor is, ha soha többet nem találkozunk. Nem értem miért gondolják egyesek, hogy a szexre nem érvényesek az olyan, egyébként elvárt társadalmi normák, mint az empátia.

2020. márc. 31. 00:01
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Na meg a kommunikáció is nem ? Ha megmondtad volna, hogy nem akkor valószínűleg leáll...

Idézem "ő ezt nem értette mire fel írom. Szerintem meg van győződve róla, hogy élveztem."

Magyarul a pasinak fogalma sem volt róla, hogy neked nem volt jó...

2020. márc. 31. 00:04
 38/47 A kérdező kommentje:

"Magyarul a pasinak fogalma sem volt róla, hogy neked nem volt jó"

Arra akarsz gondolom kilyukadni, hogy nem lehet önző, ha azt hitte élvezem.

De ez nem így van, kérdezz meg egy pszichológust. Az önzőség mentális lefolyásába beletartozik a tagadás is. Az önző ember meg van győződve róla, hogy nem önző és a partnere élvezi azt, amit csinál.

2020. márc. 31. 00:18
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Ok, nekem ennyi elég volt. Szimplán áldozatot szeretne játszani a kérdező vagy csak kamu kérdés.
2020. márc. 31. 00:24
 40/47 A kérdező kommentje:
Te meg szimplán saját magadat véded, mivel a kommenteidből kiderült, hogy a kérdésedbe szereplő férfi akár te is lehetnél.
2020. márc. 31. 00:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!