Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Covid19 veszélyesebb a melegekre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Covid19 veszélyesebb a melegekre?

Figyelt kérdés
2020. márc. 25. 21:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Minden bizonnyal extravertált, társaságközepe, csapodár életvitelű, mi több repülőzgetni és síelgetni járó emberek körében jobban terjed ez a fene. Dohányos körökben meg mélyebbre fog szívódni.

Ha te látsz a fenti jelzők és a meleg társadalom között összefüggéseket, akkor legyen, aláírom neked... de amúgy közvetlenül a melegeknek és a vírusoknak nincsenek összefüggései.

2020. márc. 26. 20:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. ápr. 2. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

Uristen, az AIDS-nel volt egy oka a meleg statisztikanak. A seggbedugott felek konnyebben kapjak el hamserulesen keresztul, es a meleg szubkulturaban a sok partner kirivo volt, ma mar talan heterok is kicsapongobbak.

De hogy levegot venni, es szennyezett kezzel szaj, szem, erintesevel miert szamit, hogy valaki meleg... Letezne, hogy ennyi het utan meg nem erted, hogy fertoz a virus??? Remelem, csak troll vagy.

2020. ápr. 2. 11:26
 14/17 anonim válasza:
100%

Láttam Redditen megosztva hasonló cikket. A cikk három pontba foglalta össze (szerintem röhejesen) azt, hogy miért veszélyesebb a melegekre a koronavírus. 1. több a dohányos. 2. több a nemibeteg. 3. a melegek félnek (?) orvoshoz menni a másságuk miatt. Természetesen amcsi cikk, természetesen válaszoltam is rá, hogy ez kicsit eltúlzott, persze leszavaztak a francba.

Attól, hogy valaki meleg, nem lesz rá veszélyesebb a vírus. Nem értem miért kell különcködni, mert én ebben csak azt látom. Nem függ a vírus veszélyessége a származástól, nemtől, nemi beállítottságtól.

A dohányzás, betegségek, stb. mind tényezők, de felesleges ezt a szexualitással kapcsolatba hozni.

Ilyenkor szégyellem magam, mert melegként én nem hiszek ebben a "special snowflake" dologban, nem hiszem azt, hogy mindent erre rá kell húzni, hogy mindenben rohadtul különlegesnek kellene érezzük magunkat.

Tldr: nem, szokásos feltűnési mánia

2020. ápr. 2. 11:55
 15/17 A kérdező kommentje:

Mi van ha éppen nem veszélyesebb hanem mondjuk az AIDS elleni antivírus tabletták miatt pont hogy nem fogékonyak rá?

Volt már egyáltalán meleg áldozat?

2020. ápr. 2. 16:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Nőkből is kevesebbet öl meg a vírus, akkor lehet melegekből is? :-)
2020. ápr. 2. 17:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

#9 16:10

Jesszusom...

Azaz, az alapján kérdező amit te mondasz:

- minden meleg AIDS-es és gyúgyszert szed rá

- az AIDS gyógyszerek védetté tesznek a koronavírussal szemben

- abból a rengeteg halottból és megtöbb megfertőződöttből olyan kicsi esélye van hogy meleg is van köztük hogy fel lehet tenni a kérdést hogy lehet nem fertőződött meg egyetlen meleg sem a világon

- a vírus válogat szexuális orientáció szerint

Jajh, nem tudom hogy te ezeket tényleg így gondolod vagy csak trollkodsz...

2020. ápr. 2. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!