Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami alternatív szó a melegekre?
Nekem nagyon nem tetszik a "meleg" szó, valamiért pl. a meleg víz/sör jut róla eszembe, amit az ember nem szívesen inna meg.
Nincs semmi bajom a homoszexuálisokkal ("I love gays more than gays love gays" - jobban szeretem őket, mint ahogy ők szeretik egymást) csak nem szívlelem ezt a szót, a többi meg vagy sértő, vagy hosszú...
Szexuális identitás zavarban szenvedő?
Nem mondom, hogy rövidebb, de pontos.
Nem szenvednek zavarban, az azonos neműeket kedvelik.
A heterók meg az ellenkező nemet kedvelik.
Tiszta sor.
"Szexuális identitás zavarban szenvedő? "
A melegek nem szenvednek szexuális identitás zavarban.
Azokra használják ezt a szakkifejezést,akik maguk sem tudják eldönteni,hogy mihez vonzódnak.
Ostoba vagy!
Egyrészt a melegséget nem az befolyásolja,hogy kik voltak a felmenőid.
A melegek nem meddők,tehát az emberiség nem fog kihalni.
A hülyék miatt,hamarabb pusztul el.
Ha nem vagyok tisztában fogalmakkal,akkor ne okoskodj!
Identitás zavarban azok szenvednek akik nem tudják,hogy a fiúkat vagy a lányokat szeretik,vagy mindkettőt vagy csak az egyiket.
Általában ez tini korban jellemző,de idősebb korban is kialakulhat ilyen fajta megingás,hogy az illetőnél megváltozik valami,ami korábban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!