Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Színművészeti egyetem protekci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Színművészeti egyetem protekcióra alternatív megoldás?

Figyelt kérdés

Aki esetleg jártas a dolgokban, nem tud-e egy férfi tanárról, aki bizonyos ellenszolgáltatás fejében megkönnyebbítené a felvételi procedúrát számomra?

Igen, tudom, beteg vagyok, de a mai világban tényleg igaz az, hogy szopni kell, és nem átvitt értelemben. Én tudom, hogy tehetséges színész vagyok, de sajnos oda a tehetség egy beutalóval egyelő, nem pedig egy 4 éves képzési bérlettel :P

2016. márc. 15. 21:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de inkább menj, hollywoodba ott még fizetnek is kőkemény dollárszázezreket.
2016. márc. 15. 21:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Így megy, ott mindenki szopik de ha rosszul csinálod mehetsz is haza vagy a szabadkaira pink boába.
2016. márc. 15. 21:59
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
Remélem, sose jutsz be :)
2016. márc. 16. 01:15
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne kezdj bele, ha rádkattannak nincs visszaút, én sajnos tudom.
2016. márc. 16. 02:02
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi a szar van itt?:D

Kb ez a harmadik kerdes ahol valamilyen pozitivum elleneben(penz, vagy te esetedben iskola) szexet vallalnak be az emberek..mi tortenik?:D

Szerintem ne csinald, gondolj bele mi tortenik ha kiderul:D

De ha meg nem is derul ki, a te fejedben mindig benne lesz, hogy leszoptal valakit, hogy bekerulhess egyetemre

2016. márc. 16. 10:59
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak így, többen mint hinnéd. Mit gondolsz egy-egy szerep hogyan kerül kiosztásra?
2016. márc. 16. 12:27
 7/19 anonim ***** válasza:
82%
Ha belemész, akkor könnyen lehet, hogy az, akivel együtt voltál rádszáll, megzsarol, kihasznál, elmondja másnak... ráadásul mindig megmarad benned, hogy így kerültél be oda ( ha nincs lelkiismereted, akkor nem lényeg, de egyébként bánni fogod ). Szóval szerintem inkább ne, de persze a te döntésed.
2016. márc. 16. 15:12
 8/19 anonim ***** válasza:
77%

Nem fog benne megmaradni, hogy így került be, mert ma a színészi világba csak így lehet bekerülni. Amerikát jobban becsülöm, mert ott a tehetség tényleg mindent visz. Vannak színészek akik csak egy filmben játszanak, de abban ők voltak a legmegfelelőbbek a szerepre.

Mo-n viszont amíg a Szinetár Dóra énekelhet..arról nem bezsélve hogy még meg is tapsolják- no comment.

Csak a családi kapcsolatok és az egyéni szimpátia a döntő de ez mindig is így volt. Mit gondoltok egy Liptai Klaudia hogy lett színész....

2016. márc. 16. 15:15
 9/19 A kérdező kommentje:

Csak azért írtam ki a kérdést, és gondolkodom, hogy tényleg így kerülök be, mert, ahogy írták előttem is, tényleg színészként Magyarországon csak akkor lehet érvényesülni, ha az ember letérdel és használja a száját.

Tudom magamról, hogy tehetséges színész vagyok, nem egoizmus, hanem többen mondták már, és azzal is tisztában vagyok, hogy rengeteg piszok tehetséges színészpalánta jelentkezett már a színműre, de mivel nem pesti volt, nem volt protekciója, vagy szimplán nem volt szimpi annak, aki az osztályt indította kiszórták.

Mivel ez az álmom, megtennék érte bármit. Lelkiismeretem van, de ezzel még el tudok számolni.

2016. márc. 16. 15:19
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy letérdelsz, az egy dolog, de a popsidat is odatartanád?
2016. márc. 16. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!