Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alternativ ismerkedesi modszerek vannak?
Figyelt kérdés
Az ilyen grindr meg romeo kikeszit, kb uazok az emberek vannak fent es irnak ram folyamatosan, iszonyat unalmas.
Eloben hogy kell?:d csak ugy leszolitok valakit, vagy mi? Aki nem online ismerkedik, az hogyan?
2016. ápr. 18. 21:25
1/9 anonim válasza:
Szia! Én vagyok a Terminátor. Azért küldtek vissza a jövőből, hogy megcsináljam neked az ellenállás vezérét.
2/9 anonim válasza:
En inkabb azt tanacsolnam,hogy kezdj el flortolni a kiszemelteddel es ha latod,h vevo ra,visszamosolyog,visszakoszon,akkor johet egy kave(udito ,tea,stb) meghivas! Amugy ez lenne a normalis(eredeti) ismerkedesi modszer,nem pedig az alternativa. Sok sikert!
3/9 A kérdező kommentje:
Es ha nincs kiszemeltem?:d
2016. ápr. 18. 22:19
4/9 anonim válasza:
Elég sokat ismerkedhettél te ezeken az oldalakon, ha már mindenkit ismersz és ugyanazokkal beszélsz. Holott naponta regelnek új és új srácok fel. Amúgy meg buliban pl.
6/9 anonim válasza:
#4: Ez hülyeség már ne haragudj.
Attól függ, hogy hol él az ember. Ha egy kisebb megyében, akkor előfordulhat, hogy lassan ugyanazok az emberek vannak fent. Főleg akkor, ha nem a tizenéves korosztályból akar az ember ismerkedni.
Nálam is ez van. Kisebb megyében vagyok, de valahogy szinte mindig ugyanazok vannak fent. Az újak.... Az új regisztrációk meg legtöbbször a régiek új profilja.
7/9 A kérdező kommentje:
En pesti vagyok, megis mindig ugyanazokat az embereket latom, pedig nem egy helyben toporgok:D
2016. ápr. 19. 12:41
8/9 anonim válasza:
Én sok más témában olvasgattam, hogy bámészkodnak :D és visszajelzéseket keresnek ami lehet kezdő lépés az ismerkedésnek :) ne vedd ezt a tanácsot fontosnak, csak megjegyeztem :) én pl sose bámészkodtam, de sokan (az az egy néhány ritka szerencsés ember) az ugy ismert meg másokat :) na kb ennyi, nem kell általános meleg jelekre koncentrálni :) ha végig gondolom így tapasztalat nélkül akkor inkább szerintem olyat jeleket kell keresni ami furcsa lehet :) gondolok itt erre, hogy elmosolyodik, hagyja hogy nézzed és ő is bámul vagy pont hogy kínos mosoly és elfordul stb :) szerintem, azt lehet hogy nem :D xd gyakorolj :D lesd az emberkéket :D
9/9 A kérdező kommentje:
Na majd nezelodok:d remelem sikerrel jarok
2016. ápr. 19. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!