Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a melegekre, hogy tudnak és/VAGY szeretnek focizni?
Meleg vagyok és van jó pár meleg ismerősöm, szinte mindegyik akikkel jó baráti viszonyt ápolok, tudom hogy falábúak (mint én) és nem szeretjük a focit.
A meleg volt osztálytársammal rendszeresen kinéztek minket a fiúk, mert mi nem szerettünk focizni, de talán így jobb is volt, mert nem álltunk be gyökérkedni, aminek szintén nem örültek volna. :D
Én jó szobor/akadály voltam, bár szerintem ehhez inkább annak van sok köze, hogy apám sportellenes, -főleg foci- és sose csináltunk semmi ilyesmit, nem játszottunk. Emellett a mozgás egyenlő volt a favágással vagy hasonló falusi munkákkal, ami miatt teljesen megutáltam a tesi órákat is. Most érettebb fejjel, -ha nem lenne gerincferdülésem, beesett mellkasom és lenne pénzem ételre- szívesen nekikezdenék mozogni, de azt is egyedül. Utálom a tömeget. :D A foci amúgy is túl szimpla számomra, de tudtommal sok meleg focista van. Egy élfocista fiú nagyon kinézett magának anno. Meg még vízilabdásról tudok(egy srác).
21/F
Engem gyerekkorom óta taszított ez a sport:)
Többnyire azoknak a férfiaknak a kedvenc sportja,akik számomra nem éppen szimpatikusak.
Erőszakos,buta,tahók,"alfahímek".
Nem hiába,hogy ez az a sport,ahol még a közönség is összeverekedik.Melyik sportnál látsz ilyet?
Hozzám a testépítés és a tenisz sokkal közelebb áll.
Gyerekkoromban eleinte utáltam focizni, de elég ügyes voltam benne, így egyfajta beilleszkedési lehetőséget kínált. Hülyeség, de azt szerettem benne, hogy a többiek szeretnek azért mert jól focizom, "fontos" vagyok. Meg győzni is szerettem, sikerélményt adott.
Ma már felnőtt fejjel egyáltalán nem érdekel ez a sport.
Én nem is úgy fogalmaznék hogy nem szeretem a focit, inkább úgy, hogy teljesen hidegen hagy. El nem bírnám képzelni, hogy a tv-ben végignézzek egy meccset. Felőlem lehet akármilyen VB vagy EB, nekem aztán mindegy.
Vannak melegek, akik szeretik a focit, de a döntő többség valóban nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!