Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy sajnos meleg vagyok. Próbálkoztam csajokkal, de nem jött össze. Most is van egy barátnőm, vele veszítettem el a szüzességemet, de nem könnyen, gyógyszer kellett. Senkinek se mondtam még el és terveim szerintem nem is fogom.

Szerintetek meddig élhetek így? Lehetek boldog így is?

2020. febr. 3. 18:43
1 2 3
 21/24 everlight ***** válasza:
100%
Én Bi vagyok,titkolom,a család elött,de az ismerőseim tudják__-Nem kell tudnia senkinek,hogy meleg vagy,azzal fekszel le akivel akarsz,senkinek semmi köze hozzá.Menj meleg bárokba,pasizz,légy boldog.
2020. febr. 24. 22:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
#21 Ez aztán a pozitív hozzáállás. Idő kellett nekem is, de rájöttem, hogy úgy kell tennem, ahogy te is írtad. Azóta minden oké velem.
2020. febr. 24. 22:26
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem távolíttasd el a heréidet. Megszűnik vele a szexuális vágy, és boldog életed lehet.
2020. ápr. 2. 17:17
 24/24 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Kedves 23 as a te agyadat kellene eltávolítani akkor az egész világ lenne egy picit boldogabb....
2020. ápr. 5. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!