Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magyarországon vannak pup...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon vannak pup fétises pasik? Vagy ez annyira nem ismert itthon?

Figyelt kérdés

2020. febr. 3. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
az meg mi?
2020. febr. 3. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha nem tudod 1es.. Legalábbis ha az, amire én utánakerestem most egyáltalán nem vonz
2020. febr. 3. 12:33
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ha valakit izgat az ha kutya állarcot vehet fel és kutyaként viselkdehet

2020. febr. 3. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Perverz vagyok, de ez azert eleg gaz.
2020. febr. 3. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
25%

Ne találjatok már ki mindig valami fa*ágot amitől azt hiszitek, hogy különlegesek vagytok. Nem vagytok azok. Nincs púpfétis, köldökszőr fétis, lábkörömgomba fétis, nyári-nap melegében-leégett-aszott-pattanás fétis.

Ezektől nem különlegesek lesztek csak azt bizonygatjátok, hogy 0, pontosan NULLA személyiségetek van.

2020. febr. 3. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Lehet ilyen maszkot kapni Magyarországon? Igen? Akkor valószínűleg vannak ilyen emberek - nem árulnák , ha senki sem veszi meg.

Egyébként nem egy túl gyakori fétis, nézz szét az smpixie-n hátha szerencséd lesz (nekem ne írj privit mert nem vagyok pupfésises).

2020. febr. 3. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem szexi a linkelt kép, de az amit erről a fétisről olvastam, már nem jön be.

Egyébként biztos vannak itthon is ilyenek, de biztos nem túl sokan lehetnek.

2020. febr. 3. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
púp fétis ? Ezt írd ki a társkerin, keresd a púpost ! ...
2020. febr. 9. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!