Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg pasik srácok kinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg pasik srácok kinek mennyire bejövős úgy ismerkedni hogy barátkozásból indul ki és egyre jobban bontakozik ki a dolog?

Figyelt kérdés
2020. febr. 3. 10:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Bár én bi vagyok,de csak így tudnám elképzelni,viszont erre manapság senki sem vevő. Mindenki azonnal akar mindent.
2020. febr. 3. 10:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem így lenne komfortos, kicsit felénk bi srác vagyok, olyanba nem lennék benne, hogy "na akkor holnap tali" valakinek a lakásán.
2020. febr. 3. 10:19
 3/16 A kérdező kommentje:
Mind a két eddigi válasz nagyon szimpiii
2020. febr. 3. 10:26
 4/16 anonim válasza:
100%
Csak ez az ideális. Nem lennék képes 1. randin a másik ágyában kikötni, szép fokozatosan mindent.
2020. febr. 3. 10:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak így tudom elképzelni.

Habár volt olyan is, hogy a barátkozás elején a kommunikációnk erősen erotikusan túlfűtött volt, de aztán inkább mindketten a kapcsolat méllyítés irányába akartunk haladni.

2020. febr. 3. 11:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Legideálisabb mindenképpen,ha beszélgetéssel,sétával indul, közös programokban teljesedik ki és szépen, érzéssel és érzelmekkel megtöltve érik be egy kapcsolat.

Illúzióromboló elsőre lakásra menni, vagy szexelni.

Sosem tettem ilyet, és meg is volt az eredménye.

Legjobb a klasszikus,emberi értékeket középpontba állító udvarlás,de sajnos erre ma nagyon nincs igény. Pedig egy jó hangulatú,romantikus séta, közben meg - megállva, és megsimítva a másik kezét, csendben örulve a pillanatnak...ez olyan varázs, amit semmi nem pótol. Főleg át"döngetett" éjszaka nem.

De azért jó látni, hogy vannak, akik még így gondolják !

2020. febr. 3. 11:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Így lenne ideális, de senki nem akar időt szánni egy "ismeretlenre". Mindenki inkább marad a kis csigaházában aztán sírnak, h egyedül vannak, és várják a szőke "kisherceget". :)
2020. febr. 3. 16:28
 8/16 Tanquerey ***** válasza:
100%

Nálam kizárólag ez az egyetlen módja az ismerkedésnek. Teljesen hidegen hagynak azok a pasik, akiket pusztán csak a farkuk regisztrál be egy társkereső oldalra és az a céljuk, hogy f...ból f...ba ugráljanak. Nem keresek alkalmi szexet, így kizárt, hogy első randin már az ágyban hancúrozzak bárkivel is bármelyikünk lakásán.

Sajnos az ilyen jellegű ismerkedésre ma már a melegek többsége a fentebb leírtak miatt teljesen alkalmatlan. De jó látni, hogy akadnak, akik hasonlóképp gondolkodnak, mint a kedves kérdező :)

47/F Szhely

2020. febr. 3. 18:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez lenne a normális😅
2020. febr. 3. 19:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Termeszetesen ez a normalis es en magam is ezt preferalom, vagyis preferalnam ha lenne ra partner. Itt Pesten jellrmzoen azt erzem, hogy egybol mindenki a lenyegre terne, de hatterbe szorul a kommunikacio, a masik ember megismerese, hogy milyen ember stb. es engem ez peldaul rohadtul frusztral mert en pont nem ilyen vagyok. A korombeli huszonevesek kb full a testisegre utaznak, mintha mindenkinek ilyen kapuzarasi panik problemaja lenne. Kozben en is kezdem feladni, hogy valaha is talalok valakit akinek hasonloan a tenyleges ertekek a fontosak pl, hogy jol erezzem magam mellette...
2020. febr. 3. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!