Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy sajnos meleg vagyok. Próbálkoztam csajokkal, de nem jött össze. Most is van egy barátnőm, vele veszítettem el a szüzességemet, de nem könnyen, gyógyszer kellett. Senkinek se mondtam még el és terveim szerintem nem is fogom.

Szerintetek meddig élhetek így? Lehetek boldog így is?

2020. febr. 3. 18:43
1 2 3
 1/24 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
És miért ne pasizhatnál? Mi az akadálya?
2020. febr. 3. 18:46
 2/24 anonim ***** válasza:
80%
Így soha nem leszel boldog
2020. febr. 3. 18:52
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem fontos elmondani senkinek se, de magadat ha nem fogadod el, akkor hosszú távon nagyon rossz lesz.
2020. febr. 3. 18:55
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Pasizz és hidd el a melegeknél is van az a partner aki mellett kiteljesedhetsz!
2020. febr. 3. 19:07
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Szexelj. Pasikkal.
2020. febr. 3. 19:27
 6/24 A kérdező kommentje:
De nem kell ennek rólam kiderülnie. Én egy lánnyal akarok boldog lenni. Miért nem sikerül?
2020. febr. 3. 19:57
 7/24 anonim ***** válasza:
35%
Mit tehetsz? Pl. írj nekem, összehozunk egy kiadós beszélgetést! Inkognitóban! Hátha segít!
2020. febr. 3. 20:55
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyél?

- Ne áltasd magad! Ha meleg vagy akkor nővel SOHA nem leszel boldog.

- Ne cseszd el senki életét azért, mert képtelen vagy szembenézni önmagaddal.

- Ne görcsölj. Nyugodj meg és gondold végig mit szeretnél. Van időd.

- Egyenlőre titkold. Adj magadnak időt. Állj a saját lábadra. Érd el, hogy ha kiderül ne okozzon gondot.

- Ismerkedj, de légy NAGYON DE NAGYON ÓVATOS. A melegek világa nem a Disney Jégvarázs. A legtöbben csak le akarnak majd fektetni.

- Figyelj az igazi barátaidra és becsüld meg őket. Ők azok akik melletted lesznek akkor amikor senki más nem.

- Tervezd meg, hogy hogyan beszélsz erről a családodnak. Ez nagyon fontos.

- Jegyezd meg. Ez nem a világ vége. Melegként is élhetsz boldogan még ha most azt hiszed, hogy ez nincs is így. Senki sem hiszi el az elején.

- De a legfontosabb. Soha, de Soha ne kapkodj. Van időd. Akár hány éves is vagy. És bármi jobb mint tenni valamit amit később egész életedre megbánnál.

2020. febr. 4. 00:12
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
"Én egy lánnyal akarok boldog lenni. Miért nem sikerül?" - ezt te magad válaszoltad meg az eredeti kérdéseddel: mert meleg vagy.
2020. febr. 4. 00:38
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts a csajjal, bunkóság így pazarolni az idejét ha te sose leszel boldog mellette.
2020. febr. 4. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!