Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy sajnos meleg vagyok. Próbálkoztam csajokkal, de nem jött össze. Most is van egy barátnőm, vele veszítettem el a szüzességemet, de nem könnyen, gyógyszer kellett. Senkinek se mondtam még el és terveim szerintem nem is fogom.

Szerintetek meddig élhetek így? Lehetek boldog így is?

2020. febr. 3. 18:43
1 2 3
 11/24 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
"Szakíts a csajjal, bunkóság így pazarolni az idejét ha te sose leszel boldog mellette." És ő sem.
2020. febr. 4. 04:52
 12/24 anonim ***** válasza:
1%

Hűtsd le magad! :D

Ahm, vegyél önfejlesztő/csajozós könyveket és menj el ilyen rendezvényekre. Meg tanulhatsz csajozni!

Ne beszéld és ne haggyad, hogy bebeszéljék neked, hogy meleg lennél...

2020. febr. 4. 06:18
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Pasizz be. És ne hülyítsd a csajt, kegyetlenség amit teszel vele.
2020. febr. 4. 08:22
 14/24 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nagyon rossz a csajnak, de mivel nem tud semmit, ezért boldog. Szóval ő boldog, én meg szeretnék boldog lenni.

Bepasizni nem fogok! Maradnak a lányok, nem ismerkedhetek fiúkkal...

2020. febr. 4. 15:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is így kezdtem anno.. Majd pár hónap/év után rájössz, hogy ennek nincs értelme. :)
2020. febr. 5. 09:46
 16/24 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Megismétlem a töröt kommentemet.

"Tudom, hogy nagyon rossz a csajnak, de mivel nem tud semmit, ezért boldog. Szóval ő boldog, én meg szeretnék boldog lenni." Na ezaz undorító. Nem két csókoózó pasi.

"Bepasizni nem fogok! Maradnak a lányok, nem ismerkedhetek fiúkkal..." Te nem tetőzködő meleg vagy. Hanem más sorsát romboló b.u.z.i.

2020. febr. 5. 09:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
"tudom, hogy nagyon rossz a csajnak, de mivel nem tud semmit, ezért boldog" Jaj de jó neki, hogy hazugságban él és kihasználod.... Hagyd békén! Hagy találjon magának valakit aki nem csak használja, hanem szereti is.
2020. febr. 5. 13:22
 18/24 Lacás1976 ***** válasza:
100%

Ezen minden meleg átesik. Az elején én se akartam meleg lenni de rá kellett jönnöm hogy nem tudok más lenni mint ami vagyok. Át kell esned azon a lelki folyamaton hogy elfogadd magad. Még úgy látom az elején tartassz.

Írta neked valamelyik nagyokos hogy meg lehet változni. Biztos valami átnevelős keresztény fanatikus. Ha a fiúkhoz vonzódsz meleg vagy ez van. Boldog csak akkor leszel ha ezt elfogadod. A lányt szerintem engedd el, légy hozzá őszinte.

Én 43 éves vagyok meleg, van párom 6 éve együtt vagyunk minden olyan mint egy hetero kapcsolatba (leszámitva hogy pasik vagyunk 🙂)

Ha akarsz irj privátba és segítek amibe tudok.

2020. febr. 6. 07:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasik érdrkelnek, akkor meleg vagy. Bármit is fogsz tenni, hiába akarsz ezen változtatni, nem fog menni. De még nagyon az elején lehetsz ennek az egésznek. Írok neked inkább privátot, ide sok lenne leírni mindent.
2020. febr. 8. 14:14
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Csajként fűzöm hozzá: szerinted nem vesszük észre, hogy nem nekünk áll a zászló? 😊 Akármilyen szerelmes is a lány le fog neki esni idővel és ha csak nem egy apáca jellem Szűz Máriával keverve nem teszed zsebre amit kapsz. (Tapasztalat az exem sem tette zsebre)

Évek mire helyrebillen utánad és még több idő amíg talál vkit miközben te ugyanazokat a köröket fogod lefutni, ha nem tanulod meg elfogadni önmagad. Itt egy rakás anonim segítő mancs. Ragadd meg! Még nekem is pityereghetsz privát ha épp az esik jól, de engedd el a lányt és legyél végre önmagad 😉

2020. febr. 24. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!