Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Merjem elhívni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjem elhívni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Járok egy tanfolyamra, ott egy ideje szemezgetek egy pasival, kb 40-45 én 30. Egyre jobban tetszik, sőt, már-már a szerelem fogalmát súrolja... Pedig az elején még nem is kifejezetten figyeltem fel rá. A gond ott kezdődik, hogy nem tudom, hogy ő csapattárs-e...

Nem szeretnék rámenős lenni, kb annyit kérdeznék; nekem nagyon szimpatikus és nagyon szívesen megismerném, nem-e lenne kedve mondjuk elmenni valamerre.

Csak nem tudom, hogy egy ilyen kisebb közösségben, ha nem az, mennyire lehet gáz a végkifejlett. Illetve a jövőben valószínűleg kollégák is lennénk...

Szerintetek ezek tudatában merjek egyáltalán próbát tenni? Valahol megtenném, ha másért nem is, csak ne őrítene a tudat, a vágy, a talán lebegése a fejem felett... De ha meg megtudja most hirtelen kb 80 ember annak meg nem nagyon örülnék...

Nem ismerem, 2 szót se váltottunk még, még csak a nevét se tudom, másik csoportba jár. De ha meglátom, akkor rám jön a szív dobogás... Csak a tekintetünk akad össze-össze cigi szünetekben. Esetleg tapasztalat valakinek hasonló helyzetről??

2020. jan. 20. 16:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele végül, mondtam neki, szívesen meginnék vele valamit, megismerném, szimpatikus.. Hát, nemet mondott. Szimplán annyit mondott, ne haragudj, én nem vagyok olyan, már egy ideje sejtette, de nem gondolta, hogy leszek elég bátor. Ezt azért díjazza. De sajnálja, nem lehet semmi. Sajnos.. De legalább nem egy köpés, verés, megszégyenítés lett belőle. Értelmes ember.
2020. nov. 17. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb rossz történt. Sajnos nem jött be, de bajod nem lett és legalább tudod, hogy esélyed sincsen sajnos.
2020. nov. 17. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!