Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Merjem elhívni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjem elhívni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Járok egy tanfolyamra, ott egy ideje szemezgetek egy pasival, kb 40-45 én 30. Egyre jobban tetszik, sőt, már-már a szerelem fogalmát súrolja... Pedig az elején még nem is kifejezetten figyeltem fel rá. A gond ott kezdődik, hogy nem tudom, hogy ő csapattárs-e...

Nem szeretnék rámenős lenni, kb annyit kérdeznék; nekem nagyon szimpatikus és nagyon szívesen megismerném, nem-e lenne kedve mondjuk elmenni valamerre.

Csak nem tudom, hogy egy ilyen kisebb közösségben, ha nem az, mennyire lehet gáz a végkifejlett. Illetve a jövőben valószínűleg kollégák is lennénk...

Szerintetek ezek tudatában merjek egyáltalán próbát tenni? Valahol megtenném, ha másért nem is, csak ne őrítene a tudat, a vágy, a talán lebegése a fejem felett... De ha meg megtudja most hirtelen kb 80 ember annak meg nem nagyon örülnék...

Nem ismerem, 2 szót se váltottunk még, még csak a nevét se tudom, másik csoportba jár. De ha meglátom, akkor rám jön a szív dobogás... Csak a tekintetünk akad össze-össze cigi szünetekben. Esetleg tapasztalat valakinek hasonló helyzetről??

2020. jan. 20. 16:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Ez nem szerelem,ha az is,akkor plátói.Egy szerelemhez kevés ez,amit leírtál.

De hasonlóban nekem is volt részem,ahol én voltam,aki felé az érdeklődés irányult.

Egy liftben,amikor kettesben voltam a sráccal, rákérdeztem,miért néz ? Egy csók volt a válasza, és innen indult egy két éves párkapcsolat. Ő 22 volt,én 42.

49 F

2020. jan. 20. 16:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele szerintem
2020. jan. 20. 16:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a tanfolyam okán van közös téma. Nyugodtan beszélj vele. Utána ki is lehetne tárgyalni, valahol igyatok meg egy sört, lazításként. Persze már lehetne másról is beszélgetni. Nincsen senkid sem, de a nők nem is érdekelnek, csalódtál, meg hasonlóak... 😊

Sok sikert! 😉

2020. jan. 20. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez így tök aranyos ah. :) Ismerős érzés. Számomra sajnos egyik ilyen "plátói" sem sikerült, mert nem volt alkalom beszélgetni.

Ha már nézitek egymást szerintem menj oda és hívd el valahova. :)

2020. jan. 20. 16:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem is beszéltél vele akkor elég meredek lenne egyből bepróbálkozni. Kezdj talán ezzel, dumálj, kommunikálj vele, beszélgetés közben majd fogod látni veszi-e a lapot v. sem.
2020. jan. 20. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Ohhh de lennék én is egy ilyen tanfolyamon....
2020. jan. 20. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen kérdezz vmit tőle. Megvan-e neki ez vagy az anyag mert neked nincs és elkérnéd. Aztán máris lehet beszélgetni. Én legalábbis így csinálnám. Aztán megtudod a nevét, csekkolod a facebookját és mérlegelsz. De nem lennék ennyire direkt vagy csak a tanfolyam utolsó óráján.
2020. jan. 20. 19:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem sikerűl velem megpróbálhatod!
2020. jan. 20. 20:15
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem is megfordult a fejemben, hogy majd a legvégén, az innentől kb 1 hónap... De ha meg esetleg mégis, akkor meg lehet az lenne a baj... Sajnos nem olyan egyszerű elkezdeni. Mivel már ugye többször láttam, de egy szia - szia - nál több nem volt még... Hát, tettem magamnak egy fogadalmat, amit már majdnem bánok. Ami úgy szólt: ha több, mint 4 ember azt írja próbáljam, próbálom. Azonban akadt 1-2, aki óvatosságra int. Abban is van valami. Na, majd meglátom mennyi bátorságot szedek össze. HA sikerül eljutni, majd megírom a történteket. :) Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!
2020. jan. 20. 20:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél vele? 😊
2020. febr. 1. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!