Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg merjem próbálni a huszonéves korosztállyal az ismerkedést?
Figyelt kérdés
Budapesten élek, jó megjelenésű, férfias 49 éves aktív ember vagyok.Eddig főleg a harmincas korosztállyal volt kapcsolatom, de utóbbi időben nagyon sok "jelet" kapok a jóval fiatalabbaktól, hogy nem lennék nekik közömbös. Viszont annyi negatívumot hallok a huszonévesekről, hogy teljesen elbizonytalanodtam.Létezhet olyan, hogy nem anyagiak, vagy lakhatás, vagy egyéb sumákságok miatt lennének velem egy kapcsolatban ? Megpróbáljam az ismerkedést ?2018. okt. 11. 13:13
2/6 anonim válasza:
Én inkább maradnék a koromhoz képest egy 20 évnyi tartományon belül. 29 év alattiakkal semmiképp se ismerkedj, komoly kapcsolatot kialakítani esélytelen. A 30-40 korosztály között keresgess, ha mindenképpen fiatalt akarsz magadhoz képest, ott hosszabbtávú lehetőség lenne.
3/6 doomedshit válasza:
soha nem lennek valakivel az anyagiak es a lakhatas miatt. nyilvan, ha valakivel egyutt vagyok es az gazdag, annak jobban orulok, mintha szegeny lenne. szerintem ez egyaltalan nem korosztaly fuggo. minden eletciklusban szar csoronak lenni kulonbozo okokbol, szoval nem kotnem korhoz.
5/6 anonim válasza:
Ha csak szexet akarsz,akkor szinte mindegy.
Kapcsolatra szerintem nem a legideálisabb.
Amilyen nehéz anyagi időszakot élünk kizártnak tartom,hogy egy fiatal fiú ne érdekből közeledne egy jóval idősebbhez.
Persze vannak,akik szeretik a daddyket,csak az a baj,hogy a innentől olyan lesz minden évvel,mintha 2 évet öregednél egy fiatalhoz képest.
Mikor te már 50-es leszel,akkor már a legtöbbeken kezd meglátszódni az idősség.
És a 20-on éves,akkor is még csak fiatal,kora 30-as pasi lesz,aki azért még válogathat.
Ha viszont abból indulsz ki,hogy két hasonló korú sem marad sokáig együtt,mert a meleg kapcsolatok múlandóak,akkor belevághatsz,csak ne éld bele magad nagyon,mert nagyobb lesz a csalódás.
30/f/m
6/6 anonim válasza:
Engem nyugodtan kiprobalhataz 28/passziv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!