Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt fiatal (huszonéves) passzívok, akik hordanak erényövet?
Igen. Páromnál van a kulcs. Hetente egyszer kerül le általában... kivéve ha a párom úgy dönt h nem. Ennek sok oka lehet például büntiben vagyok mert előtte való héten felbosszantottam valamivel vagy nem elégedett a teljesítményemmel. Vagy mindent a lehető legjobban csináltam és csak szimplán húzni akarja az agyam, vagy azt szeretnénk h prosztata orgazmusom legyen.
Azért 2 hétnél tovább ritkán marad fent, meg van h egy hét alatt töbsször is lekerül. Szóval azt mondanám változó, de a páromon múlik természetesen minden.
Nem szoktam eljátszani olyankor magammal mivel nem tudok :D Ezt hogy értetted? Az erényöv lényege pont az h ne játsszak magammal...
Úgy látom akadnak akik saját akaratukból megfosztják magukat bizonyos Alkotmányban foglalt emberi jogaiktól...
Amúgy a kérdést olvasva az arcomat a kezembe temettem...
23/passzív
Időpont ma 17:58
Én nem tudnék így viselkedni azzal, akit szeretek. :-( Nagyon toleráns, liberális szellemiségű vagyok, de ez nekem is nagyon borzalmas helyzetnek tűnik.
Szerintem a legtöbb válaszoló félreérti ezt az egészet. Aki ilyet visel az nem azért viseli, mert a párja középkori elveket vall. Ez egyfajta hatalmi játék, a bdsm egy része, ha úgy tetszik. Izgató a kulcs tulajdonosának és az erényövbe zárt "áldozatnak" is.
Sokan csinálják, heterók között még gyakoribb is talán, mint melegeknél. Izgató érzés, hogy valaki uralkodik azon a testrészen.
Én magamnak vettem egyet, a legkisebb méretet ami létezik.
Leghosszabb idő 8 nap volt eddig.
Magam szabályzom hogy mikor kerül le.
Aludni kissé rossz vele de idővel jobb
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!