Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy fiatalabb srácok jönnek be pedig már huszonéves vok?
Figyelt kérdés
Biszex vok már egy ideje, de vhogy csak a fiatalok izgatnak. Más bi is így van vele?2015. szept. 13. 23:47
1/19 anonim válasza:
Nekem is 20 alattiak jönnek be leginkább.
21/bi/F
2/19 anonim válasza:
nekem is a 20 alattiak jönnének be leginkább, bár már egy korombelinek is örülnék, mert még nem találtam normálisat akivel ki tudnám próbálni... -_-
22F
3/19 anonim válasza:
Nekem is inkább a fiatalabbak. Egyet értrek az elöttem szólóval, alig van normális..
4/19 anonim válasza:
Nekem bejönnek a fiatalok,huszonévesen:)
5/19 kovpet válasza:
Mindenki szereti a fiatalokat, ez egy ilyen sport :)
6/19 anonim válasza:
En pl nem:D max 1-2 ev lefele, de inkabb idosebb fiuk tetszenek. Lehet mert en is ugy nezek ki mint egy 17 eves:,D es passziv is vagyok
7/19 kovpet válasza:
# 6, akkor te vagy az a fiatal, akit mindenki szeret :)
8/19 anonim válasza:
Csak 22 vagyok, nem tizeneves:D
10/19 anonim válasza:
Engem meg az idősebb izgat igaz én tininek nézek ki, bár inkább passziv vagyok lehet ezért is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!