Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Merjem magam felvalalni iskolaba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lukacs lol kérdése:

Merjem magam felvalalni iskolaba?

Figyelt kérdés
9 es vagyok csak fijuk vannak az osztalyban .. mar sejtik hogy meleg vagyok neha szurkalodnak is de en meg nem mondtam ki hogy mizu van sztetek meg tegyem ?

#Felvalalas
2016. szept. 13. 17:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben kideríteném, h mennyire homofóbok vagy sem többségben...mondjuk én nem vállalnám fel magamat, de én mondjuk otthon se mondtam el.
2016. szept. 13. 17:51
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Ha otthon tisztaztad es sajat magadban es nem vagy egy elsoporheto gyengelelku semmi. Ha eros vagy lelkileg stabil akkor felvalalhatod.
2016. szept. 13. 17:53
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Persze, dicsekedj vele és legyél büszke rá.
2016. szept. 13. 17:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem annak mond el akiben megbizol, esetleg benne is mrgvan a haljam
2016. szept. 13. 18:21
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Mond el, hátha még aznap megpokrócoznak, és kiverik belőled még a kakit is. D
2016. szept. 13. 18:46
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Ne mondd el!Esetleg ha van akkor egy nagyon jó barátnak csak,aki nem fogja kipletykálni.Nem finomkodnának veled ha tudnák!Addig csak szurkálódnak,de nem biztosak benne.Viszont ha elmondod,nem leszel könnyű helyzetben!
2016. szept. 13. 19:43
 7/14 anonim ***** válasza:
5%
Nálunk még aznap repültél volna. Ki az ablakon. A harmadikról.
2016. szept. 13. 19:54
 8/14 anonim válasza:
100%
Ne válald fel. Ha csak fiúk vannak ott, akkor szinte biztos, hogy kirekesztenek. Még ha nem is mindenki, de néhányan. Én a helyedben vagy sulit váltanék vagy ezt a négy évet kibírnám így.
2016. szept. 13. 21:08
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
NE MOND EL! Semmiképpen ne tedd meg. Mert nem lesz jó vége! Ha van kedved írj nyugodtan és ismerkedjünk, stb. Szívesen sétálok veled egyet és beszélgethetünk, de csak rossz sztorikat tudok a felvállalásról a suliban. Mármint másokét, mert én pl nem vállaltam fel.
2016. szept. 14. 05:33
 10/14 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem az emberek miért akarják ennyire a másikra kötni a szexualitásukat...értem én, hogy a hormonok, stb. De! Ez nem tesz jót neked. Nekik lehet igen, később könnyebben elfogadják majd a melegeket, főleg ha a barátjuk voltál. De ha nem kedveltek annyira, akkor ezután még kevésbé fognak. Ezt előre megmondom. A legjobb, hogy ha nem kötöd senki orrára az effajta orientálódásodat. Rákérdeznek, ellehet mondani, de semmiképp nem a suliban! Ha már dolgozni jársz, vagy egyetemre majd, ott elfogadóbbak az emberek. Már magasabb korosztály. Persze ha homofóbok vesznek körbe, akkor ne is próbálkozz. Szerintem semmi értelme, hogy elmondd, csak azért hogy kiközösítsenek...nagyon is rossz az..

15/L

2016. szept. 14. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!