Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtetszik csak úgy egy lány, merjem rögtön elhívni rahdira? (több lent)
Még sajnos nem volt barátnőm, párkapcsolatom. De már nagyon szeretnék. Ha megtetszik egy lány például a parkban, vagy egy tónal, és szimpatikus, akkor már rögtö elhivatom randira?
19F
Jó persze, én is arra gondoltam, hogy mondom pl. hogy nagyon szép vagy can kedved beszélgetni, sétálni stb. vagy a kutyás sztorinál is mondanám, hogy van-e kedve sétálni, beszélgetni!
de pár mondat után ha úgy alakul, akkor még nem korai elhívni ramizni, ugye?
Köszönöm, az értékes valaszokat. Megerősítettétek azt, amiket gondoltam, ahogy én is gondoltam.
Mindezeket azért is kérdeztem, mert nem szeretnék erőltetni senkivel semmit, és nehogy azt érezze hogy ráerőszakolom a dolgokat.
Ezek tudatában, hogy tudom, hogy ezt majd látni is fogom, hogy ha mosolyog, beszélget velem, válaszolgat, akkor én is szimpatikus vagyok neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!