Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért akarnak emberek olyanokk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak emberek olyanokkal ismerkedni akikkel egyértelműen nem egy kategóriában vannak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon durván hangzik a kérdés. Viszont én nem értem, hogy pl. egy 40+os szakmunkás mit akar tőlem 21 éves egyetemistától. Jó valószínűleg szexet. Viszont nekem ezzel az a főproblémám, hogy ezek az emberek soha nem értik meg a problémáimat, pl. hogy vizsgaidőszakban nem érek rá, mert nincs kedvem megbukni.

Másrészt engem nem érdekelnek idősebb férfiak, és ez eléggé egyértelmű a profilomon, mégis mindig ők próbálkoznak be.

A másik, hogy én pl. nem vagyok egy izompacsirta, inkább sportos/vékony kategóriába esek. Pont emiatt amikor látom, hogy valaki nagyon ki van gyúrva, akkor békén hagyom. Ezzel szemben engem a kövér faszik is megtalálnak.

Lényeg a lényeg, hogy nem értem, hogy az emberek, hogy nem vannak tisztában önmagukkal, és miért sértődnek meg ha elutasítom őket, amikor egyértelmű, hogy nem egy szinten vagyunk.

2020. jan. 6. 13:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%

#16:

Bocs de én felfogom, ha ki van írva valakinek a profiljában, hogy kit keres és én nem esek bele abba a kategóriába, akkor nem írok rá, mert felfogom ésszel, hogy nem olyat keres, mint én. Tehát finoman szólva is badarság az olyanokat, akik ennek ellenére is ráírnak az emberre, okosnak mondani.

Jah csak a beszélgetések 99%-a pár mondat után átvált a beszélgetésből olyanfajta ismerkedésbe, amiből egyértelműen kiderül, hogy ők nem csak beszélgetni akarnak. Ha ennyire ráérsz meg kedveskedsz, akkor beszélgess mindenkivel, aki rád ír, én már rég meguntam (a több száz válaszolgatás után) és érdekes módon nem lettem unintelligens tőle... Azt hiszem nekem is jogom van eldönteni, hogy kivel szeretnék beszélgetni, és kivel nem...

Igen egy átlag test szépen meg tud hízni, ha igénytelen vagy, aki nem figyel magára. Amikor elkezdtem dolgozni, 1 hónap alatt felszedtem 10 kilót, mégis leadtam, mert én nem vagyok olyan igénytelen, aki pár év alatt 20-30 kilóval hájasabb disznó akar lenni.

"Jó tolerancia szűrő, mert biztos lehet abban az illető, hogy az első problémánál feleadod és lelépsz ahogyan a kérdező is tenné."

Tényleg? És mégis honnan vettél ekkora marhaságot? Azért, mert nem akarok beszélgetni a kövér dohányzó szőrös 55 évessel, ez már azt jelenti, hogy feladom az első problémánál? Érdekes következtetés...

2020. jan. 8. 01:49
 22/27 anonim ***** válasza:
85%

Elolvasva a kérdező szövegeit, minden hátsó szándék nélkül elbeszélgetnék vele személyesen... Mivel egyetemistának mondja magát, kicsi az esély, hogy megváltoztassa mentalitását, de hátha...

Pontosan mire gondolok? Hát... Le kéne szállni a magas lóról!!! Talán még nem késő! Mert ha még magasabb lóra kerül, onnan már csak zuhanni lehet, de nagyot!

A remény hal meg utoljára!

Egy idős, aki sosem zaklatott senkit!

2020. jan. 8. 03:00
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát az esélytelenek nyugalmával írnak! Hiszen csak nyerhet. Mit bukna? Az tuti nemet?

Én ezen nem gondolom, hogy ki kell akadni. Mindig így volt, mindig így lesz. El kell engedni. Felesleges ezen felháborodni. Amúgy sok fiatal keres idősebbet. Szóval azért ez se igaz hogy nem.

Az, hogy nincsenek egy szinten és mégis ír nem korbeli kérdés. Sok fiatal se méri fel. Mellesleg ez is nehéz kérdés. Én pl nem tartom maga se szépfiúnak se rondának. Olyan pasikkal voltam akiket néha el se hittem. Nem is 1x. Mert azt mondom, ha vki csak 1x volt lehet kanos volt és mindegy ki csak dugja meg alapon ment bele, de nem 1x volt dolgom olyanokkal, akikkel az 1. talit se hittem el, hogy megtörténik. Szóval hiába voltak nálam jobbak ÉN kellettem nekik...

Az ha valaki megsértődik a NEMleges válasz miatt az az ő baja. Ha normálisan mond az ember nemet akkor mit idegeskedjen, hogy megsértődnek. Azt viszont undorítónak tartom ha vki képet kér de nem írja meg ha nem ok. Pedig azért ennyi alap. Még akkor is ha kicsit kellemetlenül érzi magát az ember ha nemet mond.

2020. jan. 8. 10:40
 24/27 A kérdező kommentje:

én mindig kapcsolatot kerestem, és nem szexkapcsolatot, és ez nyilvánvaló is volt.

lehet hogy egy éjszakára teljesen mindegy hogy kinek rakod be, de hosszútávon ez nem így működik

2020. jan. 8. 14:25
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg:

Egy buta liba vagy, aki nem érti meg, hogy a netes társkeresés külső alapján egy nagy 0!

Először is a kinézet relatív, idő és állapot kérdése is!

Én letojom az olyan embert aki "jaj hájas.. akkor iginytelen, mert én..."

Nem egy ilyen sötéttel találkoztam, aki mára egy sörhasú hájas és még disznó is, pedig ugyan ezt mondta nekem 20 évvel ezelőtt!

Jah, nem vagyok hájas, nem azért veszem a védelmembe Őket, hanem mert igazságtalan, kiközösítő, és sötét dolog!

Visszakanyarodva az eredeti mondanivalómhoz, ami egy online adatlap mögött van az semmi, még csak alapnak sem jó! 2 éves társkeresős, vadászós korszakomra alapozva nyugodtan kijelenthetem, hogy sokszor adtam esélyt olyannak akivel úgy voltam, hogy biztosan nem!

Bizony nem egy volt akinek a fotója olyan előnytelen volt, hogy amikor élőben megláttam, azonnal meg akartam dugni! És bizony rengeteg volt a te fajtádból is, aki a fotókon az okosbaba, igényes egyetemista szerepbe bújva, olyan bödös szarszaga volt dugás közben, hogy öklendeztem!

És olyan is volt, hogy a szépségébe beleszerettem a fotójá keresztül, amikor pedig személyesen találkoztunk, bottal nem piszkáltam volna meg!

2020. jan. 9. 07:45
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, a kövérség nem feltétlen igénytelenség. Lehet genetika vagy akár betegség is. Ismerek olyan embert aki 9 évig sportolt versenyszerűen és egy deka nem ment le róla, mert olyan az alkata.

Azt megértem, hogy a 40+os emberek egyáltalán nem a te korosztályod, de attól még ne szólj le másokat az alkatuk miatt, az egyáltalán nem befolyásolja az intelligenciát.

Amúgy meg nagyra vagy azzal hogy egyetemista vagy, de ez attól még nem olyan nagy szó a mai világban. Gyengébb egyetemekre bárki bejuthat

2020. máj. 14. 11:19
 27/27 A kérdező kommentje:

korvós vagyok :D

amúgy így pár hónap után visszaolvasva beismerem, hogy a szint a szinttel egy eléggé rossz kifejezés volt, mert inkább arra gondoltam, hogy a saját értékrendemhez közeli emberi érdekelnek. viszont ahogy eredetileg kifejeztem magam abban tényleg volt egy erős értékítélet, ami nem biztos hogy megállja a helyét.

azért kövér és kövér ember közt is van különbség, nyilván én nem arra gondoltam akinek a bmi-je egy századdal meghaladta a 25-öt. alapvetően még nem találkoztam olyan emberrel, aki nagyon túlsúlyos lett volna és tetszett volna. erről szerintem nem kifejezetten én tehetek sry

2020. máj. 16. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!