Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti éreztétek már magatokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti éreztétek már magatokat rondának azért mert mindenki aránytalanul magas elvárással van?

Figyelt kérdés
A rómemón pl azt látom, hogy mindenki aránytalan elvárással van. Tehát mindenki kb álompasit keres így hiába jön be a tested, stb nekik. Ha arcra nem a herceg vagy buktad. :D Én nem tartom magam se rondának se szépfiúnak, de ha nem lenne az önértékelésem rendben tuti beborulnék :D Tök átlag vagy nálam kevésbé helyes srácok mondtak nemet. :D
2019. dec. 25. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Jobban jársz ha ki rakod a pofid

És csak azokkal álsz szóba akiknek szintén kint van.

2019. dec. 25. 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Biztos, hogy mindenki a kinézetedért mond nemet?

Nekem is úgy érzem magasak az elvárásaim, mert ha leírom, hogy nem találkozok azonnal és nem fogok vele szexelni, akkor rögtön lelép mindenki. (Persze nem gond, hogy lelép, mert ezzel kb. kiderül, hogy csélcsap hímribi, aki potenciális betegségforrás, de azért aránytalanul soknak érzem ezt az embertípust ott.)

2019. dec. 25. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Hát én romeo-n is megfelelek a magas elvárásoknak, szóval nem nagyon érzem magam rondának, inkább az önbizalmam javult mióta felregisztráltam oda. Az már csak mellékes hogy elég sokan visszaélnek a képeimmel akár más helyeken is, pl tinderen vagy badoon

18/f

2019. dec. 25. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem magas az elvárásuk, csak más az elvárásuk. A babaarcú ázsiai kicsifiút meg a 120 kilós rőtszakállú viking télapót nehéz így közös nevezőn értékelni. Azt hiszed, XY átlép rajtad, mert sokkal jobbat akar, aztán kiköt valaki olyan mellett, hogy röhögnél, ha látnád.
2019. dec. 25. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Magamat nem érzem rondának csak elegem lett a vékony rozoga passzív és izmos nagydarab aktív ideálokhoz, amikhez hozzájön a min 20cm es farokhossz követelmény. Teljesen átlagos méretekkel is hazudnom kell, ami már eléggé idegesítő, még ha nem is a szex az első.
2019. dec. 25. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Igen,de az is vagyok,de nem zavar.A farkam szép és

úgyis csak azt nézik.

2019. dec. 26. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Engem inkább a korom miatt degradálnak le.
2019. dec. 26. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Igen, éppen ezért már több éve nem vagyok fent egyetlen társkeresőn sem. Kopaszodom, őszülök, vékony vagyok, 30+ vagyok, és ilyen embert senki sem keres.
2019. dec. 26. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!