A testem aránytalanul fejlődik. Apám 190cm magas en 178 es 16 eves. A lábam ugyan olyan hosszu mint az ove az az ha egymas melett allunk akkor a csiponk ugyan ott van. De ő még is magasabb 12 cm el. A háta hosszabb. Befogom hozni a lemaradást?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 5. 19:01
2/8 anonim válasza:
Nem hallottad még azt a kifejezést, hogy "nyakigláb kamasz"?
Be fogod hozni, fejlődésben vagy még. :) De amúgy sem kötelező az ő alkatát lemásolni.
3/8 anonim válasza:
Még nőhetsz simán, de szerintem a testalkatod már nemigen fog változni. Pl. nálunk a lányom örökölte az apja testalkatát: hosszú láb, rövid felsőtest.
4/8 A kérdező kommentje:
A testalkatommal nincs probléma szélesek a vállaim stb...
Csak a magasság.
Az elsot kerdeznem hogy mire alapozza a véleményét?
Egyebkent azert furcsa mert ugyan ugy nezek ki mint az apam marmint az arcom meg mindenem .
... öröklődő betegségeit is örököltem
2018. ápr. 5. 22:07
6/8 A kérdező kommentje:
hát már nem sokat
most 19 vagyok és 182 de arányos lettem :D
meg azóta edzek szóval izmos is.
2021. febr. 7. 12:23
7/8 anonim válasza:
Ohh köszi a választ, anyukád milyen magas?
8/8 A kérdező kommentje:
159
alacsony szóval még annak is örülök hogy ekkora lettem :D
2021. febr. 7. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!