Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezt a "fenyegetést" mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a "fenyegetést" mennyire lehet komolyan venni?

Figyelt kérdés

Először leszögezem, hogy mindenki tudja rólam, hogy meleg vagyok. Igazából még olyanok is akiket nem is ismerek.

Szóval...egy pár napja a barátaimmal éjszaka éppen haza mentünk, amikor egy srác belémkötött. Ismerem, mert közel lakik hozzám, de egyáltalán nem vagyok jóban vele. Először azt sem értettem mit mondott, valószínűleg részeg volt. De aztán kifejtette, hogy, ha nyomulok az öccsére (akivel megjegyzem soha egy szót sem beszéltem akkor megerőszakol, felveszi és kiteszi a netre. Egy pár barátom egyből nekiugrott volna, de nem akartam az utcán balhét szóval hazamentünk. Persze nem vettem komolyan ezt az egészet, de mostanában elkezdett zavarni, hogy ha találkozunk több percig bámul.

Főleg, hogy az apja börtönbe ül szóval nem tudok sok jót elképzelni a fiáról sem.

Az a baj, hogy mindig este jövök haza többnyire egyedül szóval, ha történne valami baj senki sem venné észre ezért kicsit ideges vagyok

2019. dec. 9. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Sterintem vedd komolyan, az ilyen ember barmire kepes !,

Szolj a,rendőrsegen, ne adja isten v.mi történne veled, tudjak,merre ibdulhanak el.

Sötét egy alak lehet.

Ismered a mondast, jobb felni mint .....

2019. dec. 9. 18:45
 2/12 A kérdező kommentje:

Még az a baj, hogy roma származású szóval..

Nem mintha bajom lenne velük alapból, de azért ez kicsit sok volt

2019. dec. 9. 18:48
 3/12 -remete- ***** válasza:
90%
Márcsak a fenyegetés is felér egy zaklatással. Az erőszak meg amugy is bűncselekmény.
2019. dec. 9. 18:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha megerőszakol és felteszi a netre,akkor csak a rendőrség dolgát könnyíti meg :D
2019. dec. 9. 18:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát ezzel azért nem nyugtattál megxd
2019. dec. 9. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egyenlőre hagyd, de jó ha nallad van valami, pl egy sokkoló :D ha durvább lesz akkor fordulj a hatosagokhoz
2019. dec. 9. 19:43
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

A nővérem mikor félt egyedül este hazajárni, vett egy zseblámpát, amivel sokkolni is lehet. Keress rá, van minden árkategóriában. A nővéremé nem lehetett több, mint 5000 Ft. A bátyám kipróbálta magán és összeesett tőle. :D

Gázspray is jó önvédelmi eszköz.

Illetve, ha úgy érzed követ valaki, kezdj el valakivel beszélni telefonon, amíg haza nem érsz.

2019. dec. 9. 19:44
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Lakáskulcs is jó önvèdelemre, ha a zsebedben hordod az ujjaid között, mint a tüskét kicsúsztatod ökölbe szorított kézzel bokszerkènt használhatod. Hajlakk pici flakonnal is tudsz beszerezni, rosszabb mint a gázspray, nehezebben könnyezi ki. Ha dohányzol a cigit is tudod meggyújtott állapotban használni. Ha támad valaki ne ellentarts, hanem használd a lendületét és irányát, nem arra számít egyensúlyt veszít. Amit önvèdelmen elsőnek tanítottak az "üss oda és szaladj el" vagyis pl fejelj hátra az orrára a fájdalomtól egy pillanatra engedni fog, ki tudsz csúszni és irány a "tömeg" bolt stb ahol emberek vannak, onnan telefonálj vagy kérj segítséget. Tudom hogy ez nőies lesz, de hasznos: valamennyi körme mindenkinek van, a mutató ujj és a hüvelyk ujj között van egy puha rész ha abba belenyomod erővel szintén fájdalmat tudsz okozni. Ne a nemiszervét támadd(arra minden pasi matekozik és védi) kismillió pont van az emberi testen. (a rendőrség a régi amíg vér nem folyik sok mindent nem tesznek. Pár évig tanultam önvèdelemet, hasznos dolog. Most hirtelen ez ugrott be. Okozz meglepetést, ha látja hogy félsz rosszabb lesz.)
2019. dec. 9. 20:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én paprikasprayt vettem és hordtam magammal. vegyél te is, vagy gázsprayt és legyen nálad. este a környéketeken mindig a kezed ügyében legyen, hogy csak elő kelljen kapnod, ha véletlen szükség lenne rá.
2019. dec. 9. 21:37
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

Azért nem könnyü meg erőszakolni senkit.De azért vedd komolyan.Vegyél valami önvédelmi eszközt. A sokkoló tényleg jó.Azután iratkozz be valami önvédelmi

tanfolyamra.Az aikidot javaslom,én már fél év kemény

edzés után megtudtam védeni magam.Azután még 15 évig

tanultam.Sajna mostmár idősebb vagyok,de bátran

állítom,nincs nagyon ellenfél,akitől megijednék.

Az egészségednek is jót tesz.Nem külömben,az

önbizalomnak.Mégsem járkálhatsz egész életedben

sokkolóval.Higy nekem,nem bánod meg!

2019. dec. 10. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!