Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Komolyan vegyem-e a fenyegetés...

Komolyan vegyem-e a fenyegetést? Részletek lent

Figyelt kérdés
Szóval egy steames videó játékban egy (ismeretlen nem magyar) játékos trollkodott és mikor vesztettünk utána még chat-be írtunk neki egyst-mást, én is írtam neki "szépeket" aztán azt írta hogy ha élőben találkoznánk ez meg ez lenne de valszeg csak egy gyerek vagyok a billentyűzet mögött stb... aztán még írtam neki hogy (tudom nagyon csúnyán hangzik, de nem kell úgy venni, ez elég elterjedt a neten) hope ur fam die in cancer meg hogy delete the game erre pedig azt válaszolta h már megölte őket és aztán hogy lenyomoz és én leszek a következő.. tudom hogy ez így nevetséges és sokan trashtalk-olnak de valahogy rémisztőbb volt nemtudom csak érdekelne hogy mennyi az esélye hogy doxxol és elutazik Mo.-ra h megöljön xD

2017. aug. 28. 16:26
 1/6 Argloss ***** válasza:
37%
Ha orosz a csávó, akkor már írhatod is a végrendeletedet.
2017. aug. 28. 16:39
 2/6 Argloss ***** válasza:
52%
#noprejudice
2017. aug. 28. 16:39
 3/6 A kérdező kommentje:
xd bíztató
2017. aug. 28. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Tartos tejet mar ne vegyel szerintem.
2017. aug. 28. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta abban az 1 évben, megölt a csávó?
2018. aug. 11. 22:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Na most látom jött egy új válasz. Kicsit vicces így visszanézni hogy ezért kiírtam egy kérdést. Szóval élek meg minden, és ez az egész végtére is jó lecke volt. Azóta mindig nyugodtan kezelem az idegbeteg játékosokat és direkt barátságosan írok nekik.:) Be wholesome guys.
2018. aug. 12. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!