Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Rossz apai viszony okozhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz apai viszony okozhat melegséget?

Figyelt kérdés
Nekem meg sok melegnek is nagyon rossz volt a kapcsolata az apjával, gondolom van egy kis hajlamunk rá génileg amit a családi háttér megerősített...
2019. okt. 31. 09:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Nekem apám meghalt, amikor 11 éves voltam. Nők között nőttem fel és azt hiszem,a meglevő hajlamomat ez felerősítette.

Biztosan ez is benne van, az apa, mint személyiség hiánya, vagy ha van,nemtörődömsége abban, hogy a génekben meglévő melegség felerősödik.

Sajnos sok fiatalt ez hajt - az apa hiánya - őket kihasználó, gusztustalan idős emberek "karjába", ahol viszont a személyiség még jobban torzulhat.

A legjobban haragszom ilyen idősekre, akik ezzel visszaélnek.

Ha bevezet valaki egy fiatalt,és érzéssel teszi, az rendben van,de kihasználni és lelkileg, vagy testileg maga alá rendelni ezért egy fiatalt ocsmány dolog.

Egyébként a melegség, abban akiben van, nem nyomható el, max leplezhető.Vagy rosszabb esetben a képmutató társadalom miatt rossz, kirakatházassággal, kapcsolattal elfedhető. De csak egy ideig. És akkor jönnek a kíváncsi heterók és apukák, akik alig várják, hogy f...t fogjanak...

2019. okt. 31. 09:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ilyen kérdés.

Van akinek rossz a viszonya van akinek jó a viszony az apjával. Vannak heterók akiknek jó és olyanok is akiknek rossz. Szóval összességében szerintem semmi kapcsolat sincs. Bár azon is érdemes elgondolkodni, hogy a tyúk volt előbb vagy a tojás. Tehát, hogy azért lettél meleg mert rossz a viszonyod apáddal vagy azért lett rossz a viszonyod apáddal mert meleg vagy. Nekem kifejezetten jó viszonyom volt édesapámmal. A kamasz korom után, amikor már tudtam, hogy meleg vagyok, akkor romlott meg a viszonyunk. Eltávolodtunk egymástól. Most olyan semleges.

2019. okt. 31. 09:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg heterónak is rossz a kapcsolata az apjával. Akkor?
2019. okt. 31. 09:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Genetika + szocializáció + társadalmi normák változása.

Igen lehet hogy ráerősít. Ez csak egy tényező a sok közül.

2019. okt. 31. 10:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális irányultság, identitás több tényező, komplex együttes kölcsönhatására alakul ki a szexuális fejlődés során. A rossz apai viszony ebből csak egy tényező, de nem kizárólagos és nem is feltétlenül vezet hozzá (ld. ahogy leírták nem lesz mindenki meleg akinek rossz volt az apjával a viszonya).

Ne keresd miért vagy olyan amilyen, inkább fogadd el magad az sokkal fontosabb!

2019. okt. 31. 10:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy gondolom, hogy maga a hajlam genetikai alapú, viszont bizonyos életkörülmények felerősíthetik.

Nekem is problémám volt az apámmal, esetemben főleg a családi erőszak uralkodott, apám egy idióta volt minimum hetente/havonta megverte anyámat, ő meg ezt egyszerűen "eltűrte".

Sokáig úgy éreztem ez meghatározta fejlődésem, tinédzser koromban eléggé félénk voltam, szívattak is a suliban emiatt, majd jött a nagy felismerés, hogy meleg vagyok.

2019. okt. 31. 10:33
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
A homoszexualitást egy genetikai betegség, génmutáció okozza. A nők két XX gonoszómával, a férfiak XY-nal rendelkeznek. A homoszexuálisoknál az X gonoszómára csatlakozik rá egy harmadik gonoszóma, ez okozza a homoszexualitást vagy biszexualitást.
2019. okt. 31. 13:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#7.

Nem gomoszóma hanem kromoszóma, és az elméleted több sebből vérzik.

Ha mondjuk egy harmadik kromoszómájuk lenne a melegeknek akkor mivel magyarázod hogy a melegek 70%-ban semmi női vonás nincs?

2019. okt. 31. 14:05
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

#8: ez nem valamiféle ötletbörze volt a részemről, hanem leírtam, hogy mi okozza a homoszexualitást. Ez nem valamiféle Blikk-szerű állítás, hanem ez így van, ezt tanítják az egyetemen is.

Hidd el, hogy a gonoszómát jól írtam.

2019. okt. 31. 14:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Amiről beszélsz az a Klinefelter-szindróma és semmi köze a homoszexualitáshoz.
2019. okt. 31. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!