Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az alkohol hozta ki belőlem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alkohol hozta ki belőlem a melegséget, vagy mi történik velem?

Figyelt kérdés
Heterónak gondoltam magam. Összebarátkoztam egy meleg fiúval, de mostanáig csak barátok voltunk. Kicsit érdekesnek tartottam, hogy ő meleg. De azt gondoltam, hogy a lányokat szeretem. Házibuliban voltunk, sokat ittam és csak a haveromat figyeltem, meg ölelgettem, flörtöltem vele. Hazavitt a lakására, és olyanokat kérdeztem tőle, hogy amúgy bejövök neki. És mondta, hogy igen, ha nem tudná hogy heteró vagyok belém is tudna szeretni. Elkezdtem közeledni felé, és mondtam neki, hogy amúgy ő az egyetlen férfi aki tetszik nekem. És történt köztünk pár dolog, és jó volt vele. Viszont kijózanodva nem tudom miért csináltam ezt a barátnőmmel egy hónapja szakítottam. És a barátom olyan kis rendes, és valamiért csak hozzá közeledtem nem a lányokhoz. És lehet, hogy megpróbálnám józanul is, meg jó volt vele csókolózni is hiába fiú.
2018. nov. 1. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az alkohol előhozza az ember valódi énjét

Lekoptatja a gátlásokat

2018. nov. 1. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Ebből is látszik, milyen sz.r társadalomban élünk, hogy erőltetni akarják, hogy csak a férfi-nő felállás a normális, és te is így voltál vele, az alkoholnak köszönhetően felszínre tört, hogy te biszex vagy. Amint fel tudsz szabadulni és el tudod magad fogadni, próbáld meg a sráccal, ha őszintének gondolod az érzéseidet. De tényleg először saját magaddal legyél képben, és hogy fel tudnád e vállalni. Én drukkolok :)
2018. nov. 1. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is benned volt, csak a gátlások elnyomták benned. Az alkohol pedig feloldotta a gátlásaidat. Ennyi történt. Nincs ezzel semmi gond.
2018. nov. 2. 09:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy lenne bátorságom felvállalni. Egyelőre csak titokban menne. Még az is fura nekem, hogy egy fiú ilyen hatással van rám. Mert sohasem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen helyzetbe keveredek. Meg azt gondoltam, hogy tök durva lehet két pasi egymással, de a barátommal olyan izgató volt az egész. De józanul is folytatjuk.
2018. nov. 2. 16:11
 5/5 anonim válasza:
100%
Te milyen mázlista vagy. Én miért nem akadok rá egy ilyen pasira? Eddig, akivel próbálkoztam, az vagy lekoptatott, vagy nem adott egyértelmű visszajelzést. Mennyivel egyszerűbb lenne sok minden. Szerintem csináld! Tudom, hogy parázol, de ez kétségtelenül benned van. Élj!
2018. nov. 7. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!