Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van köztetek olyan ember aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan ember aki nem tudta elfogadni a melegségét?

Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok, és egyszerűen nem tudok beletörődni. Arra hogy ismerkedjek nem vagyok képes, mert szégyellem, hogy ilyen vagyok. Utálom amikor mondják, hogy milyen helyes vagyok miért nincs párom. Néha álcából pár hónapra összejövök valakivel, de hamar dobom így elkerülöm hogy melegnek nézzenek, vagy azon filózzanak miért vagyok egyedül. Borsod megyében élek egy faluban, a családom elítéli a melegeket.
2019. jan. 27. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki átesik ezen egy időszakban. El kell jutnod arra a pontra, ahol a saját boldogságod lesz az első és nem az, amit mások elvárnak tőled.
2019. jan. 27. 11:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb mindenkinek bele kell törődnie. Az első szex után nekem már nem jelentett problemát.
2019. jan. 27. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!