Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Én rontottam el? Többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én rontottam el? Többi lent

Figyelt kérdés
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a legjobb barátom is meleg és méghozzá elég közel is lakunk egymáshoz. Még a nyáron bemutatott egy másik meleg haverjának, illetve azóta csak neten keresztül beszélek néha a sráccal. Nem annyira az esetem, nem is csúnya annyira, de én inkább kapcsolatot keresek ő pedig az alkalminak él, de azért jófej gyerek. Egyszer feldobta, hogy verjük ki együtt videóhívásban, amit a legjobb barátom meglátott a telefonomba, hogy mi történt, azóta teljesen megváltozott, nem bízik bennem annyira, alig találkozunk. Mikor meglátta közölte, hogy nagyon rosszul esett neki majd ott hagyott és később "békültünk ki". Túlreagálta vagy én rontottam el? (A srác felvetette, hogy ismételhetnénk, de ezek után nem tudom eldönteni, hogy tegyem e meg) Valaki még ebben a helyzetben volt már?

2019. okt. 23. 11:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem igazán értem a többi hozzászólót. Ti legjobb barátok vagytok, nem pedig egy pár, a srác pedig, akit bemutatott neked, egy haverja, nem pedig a párja. Innentől kezdve őszintén szólva semmi köze hozzá, hogy te kivel milyen szexuális dolgot művelsz. Ő reagálta túl, te semmi olyat nem tettél, amivel a ti kettőtök barátságát elronthattad volna.

5-ös: te is nagyon félreértesz valamit, mert a kérdező semmi olyat nem tett, amivel a te általad leírt szintre süllyedt volna. Ezek alapján ha én bemutatok a legjobb barátomnak egy havert/havercsajt (hetero a legjobb barátom) és ők ketten utána művelnek egymással valamit, akkor én is megszakíthatnám vele/velük a kapcsolatot egy olyan dolog miatt, amihez semmi közöm? térj már észhez ember...

2019. okt. 25. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!