Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehetett a baj? Én rontotta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett a baj? Én rontottam el?

Figyelt kérdés

Valami nem hagy nyugodni. KB fel éve történt a dolog de valahogy nem tudtam továbblépni. Nem tudom mennyire fogtok lúzernek tartani.

Adott egy hölgy. 20 éves. Egész jól elvoltunk. Kerestük egymás társaságát. Neki is vége lett egy hosszabb kapcsolatának abban az időszakban valamint nekem is. Megbeszéltük hogy ünnepek között átjön aztán lefekszünk egymással. De ez így elmaradt. Pedig mindketten egész lelkesek voltunk és akartuk a dolgot. Valahogy a beszélgetés és találkozgatás is elhalt. Nem kerestük egymást. Ezután kB 1 hónappal összejött egy sráccal akivel most hú, de szerelmesek... És nekem még mindig az jár a fejemben hogy vajon én rontottam el? Az én hibám mert nem kezdeményezte időben vagy nem eröltettem eléggé a dolgot? Vagy csak pótlék lettem volna míg nem talál magának valakit? Ha így is volt akkor miért nem lehettem én az a valaki?

Tudom elég sok kérdés. Tudom hogy tőle kellett volna megkerdeznem. De nem akartam. Nem akartam belerondítani a kapcsolatukba vagy ilyesmi. Csak én ugye elég érzelmes vagyok és asszem bele is szerettem... Vagy nem tudom. Mindegy. Hátha itt válaszokat kaphatok a dologra.

21/f

2018. júl. 18. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem ismerjük a lányt, meg téged sem, és igazából a viszonyotokról is elég keveset osztottál meg. Egy ilyennek számtalan oka lehet, akkor kellett volna tisztázni. Most már lépj túl rajta, keress másik lányt, és legközelebb legyél erélyesebb, határozottabb, ugyanakkor nem tolakodó és erőszakoskodó.
2018. júl. 18. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig mindketten egész lelkesek voltunk és akartuk a dolgot. Valahogy a beszélgetés és találkozgatás is elhalt. Nem kerestük egymást."

Ez elég ellentmondásos nem gondolod?

Figyelj, még nagyon fiatal vagy, lesz majd másik lány, akivel MINDKETTEN akarjátok a szexet/kapcsolatot és tényleg IGAZÁN lelkesek lesztek. Ha most tényleg akartátok volna (mindketten), akkor összejön.

Fel a fejjel öcsi, lépj tovább! ;)

2018. júl. 18. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
69%
Nem rontottál el semmit. Nem vagy az esete.
2018. júl. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!