Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bratilla kérdése:
Szerintetek mit rontottam el? Elvileg tetszettem neki, mi lehetett az oka, hogy végül elutasított?
Figyelt kérdés
Egy fiúról és rólam van szó. Egyszer korábban már találkoztunk, azt mondta, tetszem neki. Most újból találkoztunk, de az egyik barátnőmnek (neki is jó barátja) elárulta, hogy már nem tetszem neki. Vajon miért? Kedves, mosolygós típus vagyok, talán kicsit szűkszavú voltam, de csak mert nem ismerem. Az egész kirándulás (baráti körrl voltunk) alatt egyszer sem szólított meg, nem jött oda hozzám. Nem logikus, hogy mert csúnyábbnak tart, csinosabban voltam öltözve, mint legutóbb. Kérlek segítsetek, nem hagy nyugodni ez a dolog.2012. okt. 5. 21:39
1/3 anonim válasza:
lehet, hogy a szűkszavúságodat úgy értelmezte, hogy nem jön be neked és ezzel tudat alatt megbántottad
2/3 A kérdező kommentje:
Nem voltam kuka, beszéltem én is. De ő a fiú, elvileg neki illene kezdeményezni, lányként nem szereteek direktben odamenni valakihez, főleg, hogy nem értettem, mire vár.
2012. okt. 5. 21:44
3/3 anonim válasza:
Van hogy mar nem tetszik az embernek az ki elotte bejott neki... De azos lehet h mas tetszett meg neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!