Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú, akinek tetszettem, aki nekem is tetszett, most egy másik barátnőmnél próbálkozik. Ezt hogyan kellene kezelnem?
A fiú ra is mert kikezdett vele, és a lányra is mert tudta mia szitu!
Vesszen a férgese! de vigyázz sok nyomra kell odafigyelni miután megölted őket, tudod példának ott a helyszínelők, h mennyi mindenre oda kell figyelni.
Én nem a srác felől közelíteném meg a dolgot, mindjárt kiderül, hogy miért! Nem tudom, hány évesek vagytok, ezért átültetem a saját helyzetemre, hogy megértsd, mit akarok mondani.
Nekem nem sok igazi barátom van, de akik azok, bennük 100%-ig megbízom, ezért vigyázok rájuk. Pasikon SOHA az életben nem fogunk összeveszni. Egyik barátnőmmel nagyon hasonló az ízlésünk (sajnos), többször volt már, hogy ugyanaz a srác nagyon tetszett mind a kettőnknek. Ilyenkor a legkisebb súrlódás nélkül, őszintén meg tudtuk beszélni, hogy mit gondolunk erről, vajon ki tetszik neki és ezek alapján vagy én, vagy ő, vagy mind a ketten hagytuk a srácot lógva.
ERGÓ: Nem tudom azt sem, hogy ez a te barátnőd mennyire igaz barát. Ha tényleg az és nem csak érdekbarátnő, vagy haver, akkor beszéld meg vele, mert ebben az esetben a barátság a fontosabb és nem ez a jött-ment idegen, aki minden virágra rászáll, mint a méhecske, aztán tovazümmög.
Ha meg nem fontos a lány barátsága, akkor esetleg hajts rá a srácra, de ebben az esetben számíts a konfliktusra.
És szánalmas ilyen esetben sosem te vagy! Hanem az a kis féreg, akinek minden nap másik csaj a kedvence. ;)
19/L
Első, köszi, de nem hiszem, hogy így elfajulnak a dolgok :D De jó fej lehetsz, kösz a választ! :D
Utolsó! Neked is köszönöm, hogy írtál, mindenben igazad van. De lehet picit értelmetlenül fogalmaztam, a lány, aki most a fiúnak tetszik, a BARÁTNŐM BARÁTNŐJE, nem az enyém, én akkor találkoztam vele először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!