Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam valakivel (első volt) és mos fent van fbn (online van). Miért nem ír van valami jelentősége? H nem tetszettem neki vagy valami? Vagy fiúk ti rá szoktatok írni a lányra randi után? L/14
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 22:02
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs, maximum most ő is ugyanezt gondolja,hogy TE miért nem írsz rá :) Szerintem írj rá te és majd kiderül :) lehet,hogy belépett facebookra és elment a gép elől :)
2/6 anonim válasza:
beszélgess élőben és elkerülöd ezeket a hülye szituációkat.
3/6 anonim válasza:
Én nem szoktam ráírni. Maximum ha tetszik és 2-3napja nem beszéltünk.
4/6 anonim válasza:
Ez egyszerű, ő is azt várja, hogy ráírj. Állandóan ez van, hogy mind a kettő azt várja, hogy a másik ráírjon. :D
5/6 anonim válasza:
Ja, ezt csak ugy tudod megoldani, h ráirsz. Aztan abbol h mennyire szivesen/hogyan irogat veled kitudod venni hogy mi is a helyzet.
6/6 anonim válasza:
Nincs, lehet hogy más dolga van éppen és nem ér rá, amugy én meg mindig nyitva szoktam hagyni a weboldalakat a háttérben face is mindig úgy marad és utálom ha megsértűdnek rajta ha nem írok vissza valakinek, mikor nem is az én hibám mert nem is vettem észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!