Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, örülnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, örülnétek egy ilyen randinak?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy lány akit elég régóta ismerek, 2 évig jó barátok voltunk, azonban nemrég valami megváltozott, én is és ő is többet érzett. Sajnos 1-2 hónapra nem tudom én se hogy miért, megszakadt a kapcsolat, utána kezdtünk el megint beszélgetni, de csak neten, mert messze lakik..már elég régóta tervezem hogy találkozzunk, csak valahogy vagy nekem vagy neki nem volt jó, de állandóan kérdezi hogy mikor megyek már...arra gondoltam hogy felmegyek érte, elviszem moziba, enni utána pedig elviszem egy hegyre ahol szabadon engedheti a lámpását ( már régóta szeretne ilyet, gondoltam mért ne ).

Esetleg tudtok pár tippet adni? Ez inkább csak " találkozó jelleg mint 2 barát, de szerintem fiú-lány közt nincs barátság " :)

Mindketten 19 évesek vagyunk.

2012. júl. 20. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
hol laksz? a közelben lévő folyó, tó szóba jöhet?
2012. júl. 20. 21:10
 2/7 A kérdező kommentje:
pestről viszema velencei tóhoz.
2012. júl. 20. 21:13
 3/7 anonim válasza:
100%

fiú-lány barátság tényleg nem létezik! ha van, akkor kincs. de valamelyik fél úgy is többet érez

iszonyatosan jó ötlet ez a hegyes dolog! nagyon örülni fog neki, hidd el. szerintem, eleinte próbáld mindig megnevetetni keresd a közöstémát. és majd mikor este a lámpával fent vagytok a hegyen kezddel kérdezgetni, hogy pl fázik-e. ha igent mond öleld át:D ha véletlenül nemet, akkor kezd el nézni az arcát egy ideig és mond, hogy milyen szép a szeme vagy a mosolya. meg bámuljátok a csillagokat, és mikor már érzed, hogy jó úton haladsz valamit lépjél! fogd meg a kezét,vagy puszi akár csók

2012. júl. 20. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
de van fiu-lany baratsag! :D
2012. júl. 20. 23:57
 5/7 anonim válasza:
100%

hát, igazából ki hogy gondolja. én már sokszor csalódtam.

de úgy gondolom, hogy ugyan van fiú-lány barátság. azonban addig nem még az érzéseket nem tiztázták:) nem hiszem, hogy két különböző nemű ember ha rengeteget együtt van egyik nem kezd el valamit érezni a másik iránt.

2012. júl. 21. 01:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a Velencei tó pont tökéletes egy lámpás elengedésére:)) hajrá:)
2012. júl. 21. 08:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Eleg jo programnak hangzik.;)
2012. aug. 1. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!