Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon el rontottam most mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el rontottam most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval alapjáraton dagadt srác vagyok (175/85) de azért az igényesség hívében szoktam egy kis fazon nyírni a felső test szőrzetemből is a mellkasomon maradt kb. meg egy csík végig lefelé, ma viszont belevágtam és ilyen nagyon összenyírbáltan tűnt gondoltam akkor már mind1 és leborotváltam az egészet most viszont nagyon idétlenül nézek ki holnap viszont randim lesz és már voltunk úgy együtt és látott az előző állapotomban most teljesen úgy fog tűnni neki mintha miatta csináltam volna, de csak rosszabb lett :/ Fújjam le ? Mennyi idő mire vissza nő ? :D Lányok szerintetek nagyon ronda a csupasz felső test ?

2015. jún. 24. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
A csupasz a legjobb :D amúgy csak akkor gáz ha ki van pattogva a bőröd a borotva miatt.Másfél hét kb és visszanő
2015. jún. 24. 22:52
 2/7 A kérdező kommentje:
jó, de lehet van akinek jobban áll 1 kis szőr nem ? Vagy nem tudsz olyat elképzelni ? Lehet azért érzem még idétlennek mert szokatlan ? :D
2015. jún. 24. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Van pár ismerősöm akiknek jól áll és kb egy súlyban vagytok..vagy ő kicsit alacsonyab
2015. jún. 24. 22:56
 4/7 A kérdező kommentje:
na jó akkor az alap izgulás mellé még ezt is legyűröm valahogy :DD Köszi a válaszod !! :D
2015. jún. 24. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Sok nő azt szereti, ha nem szőrős a pasi, de ugye vannak az ellenkező esetek is. Ízlések és pofonok. Ha a lánynak meg nem tetszik valamelyik alternatíva lehet, hogy szóvá teszi vagy elfogad olyannak amilyen vagy :)
2015. jún. 24. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
A csupasz az igazi. :) Hidd el, csak ezért érzed furcsának, mert még szokatlan. Emiatt le ne mond a randit. Szerintem a lánynak tetszeni fog. :)
2015. jún. 24. 23:24
 7/7 A kérdező kommentje:
hát okés :D Csak furcsa legalább takart egy kicsit a "hab" testemből :D de akkor hátha :D
2015. jún. 24. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!