League of Legends, RP-vásárlás én rontottam el a lejárati időt?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy ugye a LoL-ban, ha RP-t szeretnék venni akkor oda a KÁRTYA lejárati idejét írni? (pl. 05/17 a Valid Thru, akkor azt hogy 5 2017) Illetve OTP Junior kártyával lehet így fizetni (MasterCard), ha az USA-ban nem jövedelmezhetek?2015. jún. 18. 10:44
1/2 anonim válasza:
Hali. Én MasterCard-dal probléma nélkül tudok fizetni.
Amit meg kell adni adatok:
A kártya száma ( kártyán található, egyértelmű )
A kártya lejárati ideje (pl: 10/18 = 2018 10. hó, Valid Thru után jelezve a kártyán )
A kártya tulajdonosa ( neved )
A CVC szám ( 3 jegyű szám a kártya hátulján található többnyire )
Ha nem vagy biztos benne, hogy a kártyáddal lehet fizetni online, kérdezd meg a bankod.
2/2 A kérdező kommentje:
Hello! Köszi a választ, én rontottam el persze xDD A lejárati időt nem állítottam át, hanem csak úgy hagytam, persze most már minden jól megy, és tudtam vele fizetni.
2015. jún. 23. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!